RAZER, yeni Blade 15 Base model konfigürasyonunu duyurdu

Blade 15 Base

 Razer bugün, Blade 15’in temel özelliklerini daha cazip bir fiyatla yakalayan yeni bir Blade 15 Base modelini duyurdu.

Yeni Razer Blade 15 Base modeli, CNC kaplamalı alüminyum gövde, mat siyah anodize kaplama ve kasayı süsleyen ikonik Razer logosu ile Razer dizüstü bilgisayarların üstün tasarımına sahiptir. Yeni Razer Blade 15 Base modeli, giriş ürünü olarak daha düşük bir fiyat ile daha fazla oyuncunun Razer Blade oyun dizüstü bilgisayarında oynama zevkini yaşamasını sağlamak amacı ile ortaya çıkmıştır.

Blade 15 Base

Tüm Razer Blade bilgisyarlarda olduğu gibi; yeni Blade 15’te de klavye Razer Chroma RGB tarafından desteklenmektedir ve 16,8 milyon renge kadar uyacak şekilde özelleştirilebilir. Klavyeyi çevreleyen, daha sürükleyici bir ses deneyimi için THX Spatial Audio tarafından desteklenen yukarıya dönük hoparlörler bulunmaktadır.

THX’in bu ses teknolojisi, oyun, müzik, film, konuşma ve özelleştirilebilir bir EQ profili ile kullanım için çeşitli ses profillerine sahiptir. Yeni Razer Blade15 Base modeli; yoğun çoklu görevler için 16 GB DDR4 RAM, görev yükünü hızlı bir şekilde dağıtmak için bir Intel Core i7-10750H işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti grafik kartı içerir. Güçlü bileşenlerden tam anlamıyla yararlanmak için; Blade 15 Base’in bu yapılandırması, ultra ince çerçevelerle kaplı hızlı bir 120 Hz ekranla donatılırken; iş ve oyun için mükemmel bir HD web kamerası ile tamamlanmıştır.

iPhone 12 Pro Max Selfie puanı belli oldu