Razer Kishi v2 iPhone için geliyor

Razer Kishi V2

Razer, Android için ödüllü Razer Kishi V2 ‘nin piyasaya sürülmesinin ardından, markanın popüler mobil oyun denetleyicisi serisine en son eki olan iPhone için Razer Kishi V2’yi duyurdu.

Bu yılın temmuz ayında Kishi V2 ‘yi ilk kez tanıtan Razer, yeni nesil Kishi’nin başlangıcını sağladı ve mobil oyun pazarına üstün kaliteli dokunsal kontroller getirdi. Artık iPhone kullanıcıları da, en yeni AAA oyunlarını stream ederken veya mobil oyunları local olarak oynarken, konsol kalitesinde gelişmiş kontroller ve akıcı mobil oyun deneyimi sağlar. 

Razer Kishi V2

iPhone için KishiV2; ünlü Razer Wolverine V2 gamepad’inden modellenen tamamen yeni dokunsal mikro anahtar kontroller ve yüksek kaliteli girişler dahil olmak üzere ödüllü birçok özellik içerir. iPhone kullanıcıları için Kishi V2 ayrıca programlanabilir çift çok işlevli düğmeyi ve Paylaş düğmesini kullanarak oyuncuların mükemmel oyun içi fotoğrafları veya video klipleri hızla yakalamasına olanak tanır.

iPhone için KishiV2; daha sağlam bir his, rahat bir tutuş ve son derece taşınabilir form faktörü sağlayan basitleştirilmiş köprünün geliştirilmiş bir tasarımını içerir. iPhone için Kishi V2, gelecekteki olası iOS cihazları için Kishi V2’yi geleceğe hazırlayan bir tasarım da dahil olmak üzere günümüz iPhone modelleriyle evrensel uyumluluğa sahiptir. 

RAZER NEXUS APP

iPhone için KishiV2 ayrıca ücretsiz tam entegre Razer Nexus Uygulamasını da destekler. iPhone oyuncuları, yüklü oyunlara erişmek, YouTube veya Facebook’ta stream yapmak, binden fazla uyumlu oyuna göz atmak veya kontrol ayarlarını özelleştirmek için Razer Nexus uygulamasını hızlıca başlatabilir ve bir düğmeye basarak arayüzünü oluşturabilir. Razer Nexus isteğe bağlı bir uygulamadır ve abonelik gerektirmeden %100 ücretsiz olarak sunulur.

iPhone kullanıcıları için kritik çağrı: Bu güncellemeyi hemen yükleyin!