Razer Chroma RGB : Akıllı ev uygulaması ile aydınlatın

Razer Chroma RGB

Oyun cihazları için dünyanın en büyük aydınlatma ekosisteminin yaratıcısı, şimdi de Razer Chroma RGB teknolojisini kullanarak akıllı evler için birleşik kontrol sağlamayı amaçlayan yeni bir program duyurdu.

Razer Chroma RGB  ve yeni Razer Akıllı Ev Uygulaması sayesinde kullanıcılar, sürükleyici akıllı ev deneyimini PC ve mobil ekosistemler genelinde bağlı tüm cihazlarını yerel olarak kontrol etmek ve özelleştirmek için yakında tek bir adrese sahip olacaklar.

Kullanıcıların tüm akıllı ev cihazlarını yönetmek için birden fazla uygulama arasında geçiş yapmak zorunda kalma sorununu çözmek için Razer, eksiksiz ve birleşik kontrolü kullanıcının eline veren basit ama güçlü aracı Razer Smart Home Uygulamasını tanıttı. Razer Akıllı Ev Uygulaması, tek bir akıllı ev ekosistemi oluşturarak kurulum ve özelleştirme sürecini kolaylaştırır ve kullanıcılara tüm akıllı ev cihazlarını basit ve kullanışlı bir arayüzden kontrol etme ve senkronize etme yeteneği verir.

Razer Chroma RGB

Chroma RGB ile güçlendirilen Razer Smart Home Uygulaması, 16.8 milyon renk ve kullanıcıların ortam aydınlatmasını kişiselleştirmelerini sağlayan, hatta tüm ev eğlenceleriyle tepki veren sürükleyici bir ortam yaratmalarına olanak tanıyan aydınlatma efektleri paketi ile birlikte gelir.

Razer Chroma Akıllı Ev Programı

Razer ayrıca akıllı ev endüstrisindeki donanım ortaklarına ürünlerini Razer ekosistemine entegre etmeleri için açık bir davet olan Razer Chroma Akıllı Ev Programını da tanıttı.

Şu anda Razer Chroma RGB, 50’den fazla donanım ortağında binlerce cihazı ve 200’ün üzerinde yerel olarak entegre edilmiş oyunu destekleyerek, oyun cihazları için dünyanın en büyük aydınlatma ekosistemi. Yazılım, benzersiz bir sürükleyici deneyim sunarken kullanıcılara kendi kişisel tarzlarını yansıtacak şekilde PC oyun kurulumlarını tamamen özelleştirme gücü verir.

Mevcut Razer ChromaRGB Connected Devices Programı aracılığıyla, PC donanım ortakları Razer’ın aydınlatma protokolüne erişebilir ve kendi ürünlerini PC oyun ekosistemine entegre edebilir. Chroma RGB teknolojisi masaüstünün ötesine geçerken, Razer da birleşik, son derece özelleştirilebilir ve kontrolü kolay bir ev ortamı yaratmak için akıllı ev endüstrisinden yeni ortakları ağırlamak için ekosistemlerini açıyor.

Artık mobil cihazlardan da erişilebilen Razer Chroma Akıllı Ev Programı, oyun cihazları için en büyük aydınlatma ekosisteminin bir parçası olmaları adına yeni ortaklıklar için de fırsat sunuyor. Bu program aracılığıyla iş ortakları, mobilden Razer aracılığıyla doğrudan tüketicilerine etkileşim de dahil olmak üzere birleşik bir sürükleyici deneyim ve tam bütünleşmiş bir aydınlatma kontrol sisteminin potansiyelini sunabilirler.

Razer Chroma Akıllı Ev Programı şu anda Nanoleaf, LIFX, Yeelight, Monster  ve Twinkly gibi ortakları içerirken yakında daha fazla marka da bu listeye katılacak. Razer Chroma RGB ekosisteminin Razer Smart Home Uygulaması ve Razer Chroma RGB Smart Home Programı aracılığıyla genişletilmesine 2022’nin ilk yarısında başlaması bekleniyor.

Twitter Keşfet sekmesi, engellenen ve sessize alınan hesapları gizleyecek