Efsane Contra’nın filmi ve TV dizisi geliyor! İşte teaser video!

contra

İşin ilginci ise, Contra’nın hazırlandığı süreçte birçok Hollywood yapımı filmden esinlenilmişti.

Konami tarafından geliştirilen ve dağıtımı üstlenilen aksiyon oyunu Contra, birçoğumuzun çocukluk ve gençlik dönemlerini süsleyen en güzel oyunlardandı. İlk kez 1987 yılında satışa sunulan oyun, günümüzde de retro tutkunları tarafından oynanıyor. Peki size bu oyunun bir film, bir de televizyon dizi projesinin yolda olduğunu söylesek? Evet, doğru okudunuz.

Konami Digital Entertainment’tan yapılan açıklamada, ünlü aksiyon oyun serisi Contra’nın bir filminin hazırlanacağı ve bir de televizyon dizi serisinin yapılacağı bildirildi. Açıklamanın devamında, “Markalarımızı yalnızca oyunlar yapmak için kullanmıyoruz. Farklı platformlar ve projeler de hazırlayarak daha fazla kişiye ulaşmak istiyoruz” denildi. Projelerin merkezinde Çin’in bulunduğunu ve Konami’nin Starlight Film firmasıyla birlikte çalışacağını da ekleyelim.

Efsane Contra'nın filmi ve TV dizisi geliyor! İşte teaser video!

Filmin senaryo yazım çalışmaları kısa süre sonra başlayacak. Bir de teaser video yayınlandı. O sesleri duyunca insanın içi bir hoş oluyor doğrusu. Umarız ortaya güzel projeler çıkar.

Bir de ekleme yapalım. Yukarıda da belirttiğimiz üzere, orijinal oyunun ortaya çıkmasında Hollywood sinemasının etkisi büyük. Zira karakterlerden bir tanesinde Predator filmindeki rolüyle Arnold Schwarzenegger’dan, diğerinde de Rambo’daki rolüyle Sylvester Stallone’dan esinlenilmişti. Bakarsınız onları da ufak rollerle görürüz?

İyi seyirler

Instagram’a super zoom, Halloween ve birçok yenilik