Rafael Nadal Mario Tennis Aces fragmanında!

Mario Tennis Aces

Ünlü tenisçi Rafael Nadal, Mario Tennis Aces fragmanında oynadı. Rafael Nadal ile Mario arasındaki tenis maçında yaşananlar izleyenleri güldürdü.

Nintendo, Mario Tennis Aces için geri saymaya başladı. Wii U’daki Mario Tennis: Ultra Smash ve 3DS’teki Mario Tennis Open ile eleştirilen Nintendo, Switch’te yeni bir sayfa açacak. Tennis Aces, grafiklerinin yanında, oynanış mekanikleri, özel vuruşların çeşitliliği ve hikaye modu ile dikkat çekecek gibi görünüyor.

Nadal, Mario Tennis Aces fragmanında!

Nintendo çok güvendiği Tennis Aces için Rafael Nadal ile işbirliği yaptığını duyurdu. Bu reklam anlaşması sayesinde Rafael Nadal ile Mario kozlarını oyunda paylaştı. Nintendo Switch’in ön plana çıkarıldığı reklam filmine, Nadal’ın maçlarda kendine güvenerek yaptığı top dışarıda tekrarını izleyelim hamlesi damgasını vurdu.

Tennis Aces, 22 Haziran tarihinde kutulu ve dijital olarak eShop‘taki yerini alacak. Eğer son zamanlarda tenis oyununa hasret kaldıysanız Nintendo Switch‘te bu oyunu oynamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Nintendo Switch için Fortnite geliyor!

Oyunda Rafael Nadal‘ın yer almayacağını ne olur ne olmaz diye belirtelim. Belki de bu reklam anlaşmasına yeni bir boyut kazandırılır ve Rafael Nadal DLC olarak ilerleyen zamanlarda oyuna eklenir.