PUBG’nin mobil hali gibi. Rules of Survival

let1

“Bu bir oyun değil. Hayatta kalmanın kurallarını sen yazmalısın” diyorlar ama… PUBG işte yahu. Mobil PUBG. İşte karşınızda Rules of Survival.

Playerunknown’s Battlegrounds ya da kısaltılmış olarak PUBG, şu an oyun tarihine adını altın harflerle yazdırmakla meşgul. Zira her gün milyonlarca oyuncu, onlarca saatini bu oyunu oynayarak geçiriyor. Tabii oyunun gelişim süreci devam ediyor ve oyuna kısa aralıklarla birçok güncelleme geliyor. Peki bu tipte bir oyunu mobil telefonunuzda oynamak ister miydiniz? Cevabınız evet ise, size PUBG benzeri bir oyun olan Rules of Survival’i sunuyoruz.

PUBG'nin mobil hali gibi. Rules of Survival ile telefon ekranında 120 oyuncu

Rules of Survival’de büyük bir adaya paraşütle iniş yapıyor ve sonrasında yüzden fazla oyuncuyla mücadele ediyorsunuz. Oyunun aynı anda 120 oyuncuya kadar sınırı var ve tahmin edeceğiniz üzere haritada hayatta kalmayı başaran en son kişi olmak için mücadele ediyorsunuz. Etrafı gezerek çeşitli araç ve silahlar bulabilir, uzun yolları araba kullanarak daha kısa hale getirebilirsiniz. Evet evet, PUBG’nin mobili denebilir.

Rules of Survival, Android ve iOS için şu an ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor. Tabii oyun içi satın alma sistemi olduğunu da söyleyelim. Android sayfası için buraya, iOS sayfası için de buraya tıklayabilirsiniz.

Hem Yol Ayrımı hem de ID İletişim’de hayal kırıklığı