PUBG oyununun arkasındaki şirket yeni oyunu için kolları sıvadı

PUBG oyununun arkasındaki şirket yeni oyunu için kolları sıvadı

Krafton, PUBG oyununun arkasındaki şirket olarak biliniyor. PUBG’nin başarısının ardından şimdi şirket, oyunlara ve ötesine uzanan bir multimedya franchise oluşturma hedefiyle yeni bir lisans aldı. İşte detaylar.

Krafton sanat yönetmeni Kwang Jae Son ve Star Wars ve Harry Potter gibi yapımlarda çalışmış ünlü konsept sanatçısı Iain McCaig, şu anda dizi görsel için kolları sıvamış durumda. McCaig, The Verge’e projeye başlangıçta Kore’deki bir arkadaşı tarafından yönlendirildiğini söyledi. Ancak proje göz attığında etkilenip yeni bir oyun için kolları sıvadı. Yeni oyun PUBG tasarımından bira farklı olacak. Fantastik elementlerle dolu olan oyun  Yüzüklerin Efendisi ve Game of Thrones gibi diğer fantastik serilerden farklı olacak. Farklı olmasının bir sebebp de oyunun Kore folkloruna odaklanması.

PUBG oyununun arkasındaki şirket yeni oyunu için kolları sıvadı

Görünüşe göre yeni oyun Kore folklorundan esinlenecek. Bu sebeple çok özgün bir oyunla karşılaşacağız diyebiliriz. Bu yeni proge PUGB yapımcısın Krafton’un video oyunlarının ötesine geçme planlarına tam olarak uyuyor. Şirket, yakın zamanda Adi Shankar tarafından yönetilen bir animasyonlu PUBG projesini bile duyurdu. Ancak “Rüzgarsız Proje” isimli bir yeni oyun çok daha iddialı bir şey. PUBG, yalnızca orijinal oyun çok büyük bir hit olduğu için bir franchise olarak büyümüştü. Bir başka ünlü fantastik seri The Withcer video oyunu serisi de orijinal romanlara dayanıuordu, ancak ironik bir şekilde roman, oyun sayesinde dünya tarafından daha iyi bilinir hale geldi.

Huawei MateBook 14 2021: Hem iş hem de eğitim için ideal laptop