PS5, Xbox Series X/S ve PC kullanıcılarına müjde

PS5, Xbox Series X/S ve PC kullanıcılarına müjde

Bir süredir Alone in the Dark’ın yeniden yapım aşamasında olduğuna dair söylentiler vardı ve şimdi oyun severler için iyi haber geldi. İşte PS5 oyuncularını da ilgilendiren detaylar.

THQ Nordic yaz gösteriminde beklenen oyun Alone in The Dark hakkındaki söylentilerin doğru olduğunu doğrulandı. 1992 yılının klasiği olan oyunun PS5, Xbox Series X ve PC’ye gelmesi bekleniyor ancak ne zaman geleceği açıklanmadı. Lovecraftian orijinali olan oyun yaygın olarak ilk 3D hayatta kalma korku oyunu olarak kabul ediliyor. Ancak 2015’ten beri yeni bir Alone in the Dark oyunu yoktu. Bu aynı zamanda THQ Nordic’in satın alındığından beri ilk oyunu olacak.

PS5, Xbox Series X/S ve PC kullanıcılarına müjde

Oyun, 90’ların üçlemesinden karakterler, yerler ve temalar içerecek. Tema hala 1920’lerde Güney Amerika’da geçiyor ve ilk oyunun kahramanları Emily Hartwood ve Edward Carnby’yi oynanabilir karakterler olarak sunuyor. Ancak THQ Nordic, tüm düşmanların yepyeni olacağını söylüyor. Alone in the Dark oyununun yanı sıra yayıncının PS5 oyuncuları için tanıttığı daha pek çok şey vardı, örneğin SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake, Destroy All Humans oyunu da geliyor. Reprobed ve AEW Fight Forever da beklenen oyunlar arasında. Diğer yeni duyurular arasında gerçek zamanlı strateji oyunu Tempest Rising; Wreckreation adında bir açık dünya atari yarışçısı oyunu yer alıyor. Prosedürel olarak oluşturulmuş gezegenlerde evler inşa ettiğiniz ve bunları yabancı müşterilere sattığınız Satılık Alan da mevcut olacak.

Galaxy Z Fold 4 40 bin TL’lik fiyatıyla başarılı olabilecek mi?