PS5 Dualsense Türkiye fiyatı açıklandı

ünyanın en pahalı konsolu

Sony’nin yeni nesil konsolu PS5’in kontrolcü fiyatı açıklandı. İşte PS5 Dualsense Türkiye fiyatı ve diğer detaylar.

Oyun severler artık nefesini tutmuş yeni nesil konsolların satışa çıkmasını bekliyor. Bilindiği üzere PS5 ve Xbox Series X yakında ülkemizde de raflardaki yerlerini almış olacaklar. Hem Microsoft, hem de Sony yeni nesil konsollarının fiyatlarını 8299 TL olarak açıklamıştı.

Bu açıklamanın yanı sıra oyun fiyatları da üç aşağı beş yukarı belli oldu. Yeni nesil konsollar için yayınlanacak olan oyunlar 600 ile 800 TL arasındaki fiyatlardan satılacak.

Peki konsolunuz için almak istediğiniz ekstra kol yani kontrolcü için ne kadar ödemeniz gerekecek? Sony Dualsense’in Türkiye’deki satış fiyatını nihayet açıkladı.

PlayStation 5 ve Xbox Series X

PS5 Dualsense Türkiye fiyatı cep yakıyor

Hatırlanacağı üzere PS4 için satılan DS4’ü yaklaşık olarak 400 TL civarlarında fiyatlara alabiliyorduk. Fakat Dualsense için belirlenen etiket fiyatı bu kadar düşük değil. Sony Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre PS5’in yeni nesil kontrolcüsü ülkemizde 1099TL’den satılacak. Dile kolay neredeyse bir konsol parası.

Gerçekten de bir konsol kontrolcüsünün 4 haneli rakamlara satılıyor olması bizler için hoş bir durum değil. ABD’de Avrupa’da insanlar konsol için bile 3 haneli rakamlar öderken, biz konsolun kontrolcüsünü bile 4 haneli rakamlara alıyoruz. Gerçekten de Türkiye’de oyun oynamak ciddi anlamda lüks olmaya başladı.

Muhtemelen Series X‘in kontrolcüsü de aynı fiyatlara satılacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Days Gone PS5 sürümü için sevindirici haber!