iPad Air 2’den Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

iPad Air 2den Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Apple’ın merakla beklenen yeni tableti iPad Air 2’den internete sızan yeni görüntülerde, tabletin kenarları ve tuş düzeni ortaya çıkmış oldu.

Teknoloji devi Apple‘ın bu yıl içerisinde piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni ürünleri söz konusu olduğunda, gözler şu sıralar yeni iPhone’a çevrilmiş durumda. Ortaya çıkan yeni detaylardan, internete sızan ilk görüntülere iPhone 6 hakkında ortaya çıkan her yeni detay teknoloji dünyasında büyük ilgiyle karşılanıyor. Ancak şu sıralar yapım aşamasında olan tek Apple ürünü iPhone 6 değil.

iPad_Air_2

Apple tarafından geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya süren iPad Air‘in halefi olan iPad Air’in de yapım aşamasında olduğu ve Apple’ın merakla beklenen yeni tabletini bu yıl içerisinde piyasaya sürmeyi planladığı bir süredir biliniyordu. iPad Air 2’de yer verilecek parçaların ve tablet için hazırlanan kapların görüntülerinin bir süre önce ortaya çıkmasının ardından nihayet tabletin tamamlanmış halinden ilk görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntülerde iPad Air 2‘nin tam tasarımı görülmüyor olsa da, tabletin kenarlarının dizaynını ve yeni tuş düzenini görme şansı yakalıyoruz.

iPad_Air_2 (1)

iPad İçin Facebook Messenger Yayınlandı