PS3 ve Xbox 360’da İndirime Gidilmesi Bekleniyor

PS3 ve Xbox 360da İndirime Gidilmesi Bekleniyor

Wedbush Securities firmasına göre Sony ve Microsoft, eski konsolları PS3 ve Xbox 360 için indirime gideceklerini E3 2014 kapsamında duyuracak.

Oyun dünyasının merakla beklediği E3 2014 önümüzdeki günlerde düzenlenecek ve Sony, Microsoft ve Nintendo gibi konsol üreticileri de etkinlikte hazır bulunacak. Her üç firmada etkinlik kapsamında kendi konferanslarını düzenleyecek ve bu konferanslar sırasında, önümüzdeki yıllarda adından sıkça söz ettirecek yeni oyunlarını duyuracak. Ancak merakla beklenen bu yeni oyunların yeni nesil konsollar için duyurulması ve eski nesil konsollar PlayStation 3 ve Xbox 360‘ın arka planda kalması bekleniyor.

PS3-Xbox_360

Her iki firmanın da en ilgi çekici oyunlarının bazılarını yenil konsollara özel olarak geliştiriyor olması PlayStation 3 ve Xbox 360 kullanıcıları için üzücü olsa da, bu konsolları almak isteyen yeni kullanıcılar için sevindirici haberlerin de E3 2014 kapsamında duyurulması bekleniyor. Wedbush Securities firmasında görev alan analist Michael Pachter’a göre Microsoft, Sony ve Nintendo eski nesil konsolları için indirime gideceklerini etkinlik kapsamında duyuracak.

Android İçin BBM Güncellemesi Yayınlandı