PS Plus Mayıs oyunları açıklandı

PUBG PS Plus

Sony PS4 ve PS5 sahiplerinin büyük bir sabırsızlıkla beklediği PS Plus Mayıs oyunları listesini açıkladı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Konsol sektörünün öncü isimlerinden biri olan Sony merakla beklenen PS Plus oyunlarını açıkladı. Bilindiği üzere hem Sony, hem Microsoft, hem de Nintendo ücretli aboneleri için her ay birkaç oyunu ücretsiz olarak sunuyorlar.

Dilerseniz Sony’nin bu ay sunduğu oyunlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

PS Plus Mayıs oyunları açıklandı

Wreckfest (PS5)
Battlefield V (PS4)
Stranded Deep (PS4)

Şüphesiz listede en çok dikkatinizi çeken oyun Battlefield V olmuştur. Zaten diğer oyunların öyle aman aman bir albenisi yok.

Bilindiği üzere Battlefield V ikinci dünya savaşında geçen aksiyon yüklü bir yapımdı. Oyunda hem senaryo, hem de online modlar yer alıyor. Eğer şimdiye kadar bu oyunu deneyimlemediyseniz mutlaka bir göz atamanızı tavsiye ederiz.

Diğer oyunları indirip denemek ise tamamen size kalmış. Eğer indie tarzı yapımlar benim hoşuma gidiyor diyorsanız, pekala indirip oynayabilirsiniz. Lakin ben genel olarak AAA tarzı oyunlardan hoşlanıyorum diyorsanız, boşuna vakit kaybetmeyin deriz.

Elbette önümüzdeki kapanma sürecinde bu tarz oyunların konsolunuzda bulunması önemli bir artı olabilir. En azından canınız sıkıldığında vakit geçirmek için biraz oyalanabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Piyasadaki PS5 stok sıkıntısı hala bitmiş değil.

Yapay zeka oyunlarda insanların yerine geçecek