PS Now Yüzlerce Oyun Barındıracak!

PS Now Yüzlerce Oyun Barındıracak

Teknoloji devi Sony tarafından geliştirilen bulut tabanlı eğlence servisi Playstation Now yıl sonunda çıkışını gerçekleştirecek.

En büyük özelliği olarak Playstation oyunlarını birçok platforma oynama imkanı sunan bu servisin kütüphanesindeki oyun yelpazesinin genişliği çok merak ediliyordu.

PS Now Yüzlerce Oyun Barındıracak!

Bu konudaki sorulara açıklık getiren Todd Liss, IGN‘ye yaptığı açıklamada PS Now‘ın çıkışıyla birlikte yüzlerce oyunu destekleyeceğinin müjdesini verdi. Test aşamasında olan sistemin birkaç düzine oyun ile test ediliyor olması, çıkış yaptığı zaman bu sayının çok yukarı çıkacağını gösteriyor. Bu durumda sistemi kullanacak kişileri oldukça mutlu ediyor.

Kapalı kapılar arkasında bir sunum gerçekleştirdiği de iddia edilen Sony‘nin bu etkinliğinde Playstation 4‘te Uncharted 3 oynanırken, Vita‘da ise Ratchet&Clank oyununa ait gösteri yapılmış.

PS Now sistemi Playstation kütüphanesinde olan oyunları yeni konsollar, akıllı tv ve tabletlere kadar geniş bir yelpazede oynama imkanı sunacak. Sistem aylık olarak ücretlendirmeye tabii tutulurken, kiraladığınız veya satın aldığınız oyunlar için ekstra ödemeler yapmanız gerekecek.

Watch Dogs’un Yeni Çözünürlüğü!