Prens Harry açıklamaları ile olay oldu!

Prens Harry açıklamaları ile olay oldu!

Prens Harry son dönemlerde farklı açıklamalar ile gündeme geldi. Görünüşe göre bu açıklamalar merhum Kraliçe II. Elizabeth’in son yılındaki sağlığı üzerinde zararlı bir etkiye sahip olmuş. İşte detaylar.

Rahmetli Kraliçe yüzleşmekten nefret ediyordu ancak Prens Harry açıklamaları ile bu durumu daha da kötüleştirdi diyebiliriz. Sussex Dükü ve Düşesi tarafından aileye yönelik saldırıların, geçen Eylül ayında ölmeden önceki kırılgan durumu üzerinde “etkisi olduğu” söyleniyor. Televizyon röportajlarındaki zarar verici iddialarla uğraşmak zorunda olmasının yanı sıra, Prens’in geçen yıl basılması planlanan Spare adlı kitabındaki açıklamalar da zarar verdi. Rahmetli Kraliçe’nin arkadaşları, son aylarında Prens Harry açıklamaları ile kraliçenin hastalığının daha da kötüye gittiğini söylüyor.

Prens Harry açıklamaları ile olay oldu!

Prens Harry’nin “çok sevilen bir torun” olduğunu ve “neredeyse haftalık” saldırıları özellikle acı verici hale getirdiğini söylediler. Yani diğer bir deyişle Prensin söylemleri durumu kötü bir hale getirmiş. Kraliyet kaynaklarına göre Kraliçe bu açıklamalar ve Harry’nin söylemleri sebebiyle daha kötü bir ruh haline girdi.

Kraliyet çalışanları, kendisini bir akıl sağlığı savunucusu olarak tanıtmasına rağmen, Prens’i Kral ve Galler Prensesi’nin kişisel mücadeleleri hakkında ayrıntılara girmekle “ikiyüzlülük” ile suçladı. Prens geçtiğimiz günlerde kokain kullandığı gibi kişisel detayları paylaşmıştı. Açıklamaları sosyal medyada olay olan prens bu konuyla ilgili herhangi bir yorumda bulunmadı. Bir cevap gelecek mi bekleyip göreceğiz.

Inception Concept : PEUGEOT yeni bir dönem başlatıyor