PowerUp Ultra İle Hayatınızı Kolaylaştırın

TtecPowerUp

Şarj sorunlarına getirdiği pratik çözümleriyle tanınan Ttec, PowerUp ürün ailesi ile enerji veriyor.

İnovatif ürünleri ile dikkat çeken Ttec, taşınabilir şarj cihazları ile enerjisi hiç bitmeyen annelerimizle istediğimiz zaman kesintisiz iletişim kurmamıza olanak sağlıyor. Ttec PowerUp Ultra taşınabilir şarj cihazı, sosyal medya tutkusu bulunan ve şarj sorunu yaşayan annelerimizin diledikleri zaman bize ulaşmalarına ve telefonlarında istedikleri kadar vakit geçirmelerine imkân tanıyor.

SAMSUNG CSC

Teknolojik annelerin için…

Yaşı ne olursa olsun, nerede yaşarsa yaşasın çocukları ile her daim irtibat halinde kalmak isteyen annelerimiz artık Ttec taşınabilir şarj cihazları ile sıkça yaşadığımız şarj sorununa maruz kalmıyor. Sosyal medya mecralarında vakit geçirmeyi seven teknolojik annelerimizin şarj süresi yüzde 250’ye varan ölçüde uzuyor.

PowerUp Ultra, 5.200mAh LG ultra yüksek kapasite bataryası, 1A çıkış ile hızlı şarj özelliği, LED pil göstergesi ve güvenli şarj için devre koruması ile maksimum performans sağlıyor. Beyaz, siyah, sarı, mavi ve pembe renk seçenekleri bulunan taşınabilir şarj cihazı, akıllı telefon, tablet ve daha birçok farklı dijital cihazı şarj edebilme özelliği de bulunuyor.

“Anneme ne alsam?” diye düşünenler için çokça hediye alternatifini bir araya getiren Ttec ürünlerine, operatör mağazalarından, teknoloji marketlerinden ve www.ttec.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz.

Ttec PowerUp Ultra Taşınabilir Şarj Cihazı Önerilen SK Fiyatı: 89,90 TL

Yeni Nesil iPad’ler Nasıl Olacak?