Pornhub bir dönerci ile kavgaya tutuştu!

Pornhub bir dönerci ile kavgaya tutuştu!

Yetişkin sitesi Pornhub bir dönerci ile yaşadığı sorun yüzünden gündeme geldi. İşte tüm detaylar.

Bu hafta önde gelen yetişkin video sitesi Pornhub sahibi, “yeni bir başlangıca ihtiyaç olduğunu” öne süren bir dönerci ile kavgaya tutuştu. Manhattan’da yer alan Türk kebabının Alman versiyonunu satan Döner Haus adlı küçük bir restoran ismi yüzünden websitesi ile kavgalık oldu. Kullandığı logonun sitenin logosuna fazlasıyla benzemesi bazı sorunlara yol açtı. Turuncu ve siyah renklerinden oluşan logo görenleri hayrete düşürdü.

Pornhub bir dönerci ile kavgaya tutuştu!

Döner Haus sözcüsü Pauline Phan, ilk olarak yerel yayın kuruluşu Chelsea News tarafından bildirilen durdurma ve vazgeçme mektubu hakkında, “Neden bizim için geldiklerini gerçekten anlamıyoruz,” dedi. ” Biz sadece sandviç servis ediyoruz. Tamamen farklı iki iş sektöründeyiz ve bunlarla karıştırılmamıza hiçbir imkan yok” ifadelerini ekledi.

Döner Haus tabelası, Pornhub’ın ikonik turuncu markasına çok benzemekle kalmıyor ayrıca vitrindeki “Big Döner Energy” ve “Get Stuffed” gibi diğer mesajlar da yetişkin sitesine biraz gönderme yapıyor gibi. Yetişkin web sitesi konuyu daha ileri taşıyarak hukuki yoldan dava açacak mı belli değil ancak böyle bir hamle alırlarsa pek de şaşırtıcı olmayacaktır. Henüz konunun nereye varacağı ile ilgili belli bir durum yok ancak yetişkin sitesinde de fazlasıyla “parodi” bulunduğu için telif hakkını çok dert etmemeleri gerekli denebilir.

Vitamin LGS : Kişiselleştirilmiş çalışma programıyla öğrencileri sınava hazırlıyor