Popüler dizi ne yazık ki final yapıyor

Popüler dizi ne yazık ki final yapıyor

Popüler dizi artık sevenlerine veda etmeye hazırlanıyor. İşte tüm detaylar.

Yaklaşık 25 yıl boyunca sevenleriyle bir arada olduktan sonra “Curb Your Enthusiasm” Pazar günü son bölümünü yayınladı. 12. Sezonun 10. bölümü – Larry’nin Atlanta’da oy verme sırasında tutuklanmasıyla başlayan sezon boyu süren hikayeyi de tamamlayarak sonlandırıldı. Sezon boyunca, herhangi bir yasayı çiğnediği hakkında hiçbir fikri olmamasına rağmen, doğru olanı yaptığı için adeta bir popüler kültür kahramanı haline gelen karakter artık ekranlara veda etti. 12. Sezon, Larry’nin oy vermek için sırada bekleyen Rae Teyze’ye bir bardak su vererek Georgia’daki bir yasayı ihlal etmekten tutuklanmasıyla açılmıştı. Son bölümde Larry’nin ekibi duruşma için Atlanta’ya gidiyor.

Popüler dizi ne yazık ki final yapıyor

Duruşma başlarken Larry ve avukatı Sibby Sanders (Sanaa Lathan), Yargıç Whittaker’ın (Dean Norris) mahkeme salonunda bölge savcısı Earl Mack’e (Greg Kinnear) karşı zorlu bir mücadeleye hazırlanıyor. Duruşma, David’in sonunda hapis cezasına çarptırılmasıyla bitiyor. Dizi, “Seinfeld”in ünlü finalini hayranlara hatırlattı. Popüler dizinin İlk bölümü 2000’de ekranlara gelen HBO komedisi Curb Your Enthusiasm çok fazla sevilmişti. 2011 ve 2017 arasındaki 6 yıllık ara da dahil olmak üzere 24 yıldır yayındaydı.

Meşhur sitcom Seinfeld’in ortak yaratıcısı, diziyi nasıl bitireceğine karar vermenin son anda geliştiğini söyledi. Sitcom’un yıldızlarından biri olan baş yapımcı ekranlara veda ettikleri için üzgün olduklarını da söyledi. Popüler dizi hayranlarına son bölümle veda etti.

Kärcher AF 50 : Sağlığınız İçin Havayı Güzelleştiren Teknoloji