Pokémon Unite, 22 Eylül’de iOS ve Android’e geliyor!

Pokémon Unite, 22 Eylül'de iOS ve Android'e geliyor!

Nintendo Switch için Temmuz ayında piyasaya sürülen beşe beş MOBA oyunu Pokémon Unite, 22 Eylül’de iOS ve Android cihazlarda piyasaya sürülecek. İşte detaylar.

Pokemon ne kadar zaman geçerse geçsin hala geniş bir hayran kitlesine sahip. Gerek oyunları gerekse televizyon yapımlarıyla 90’lı yılların en ünlü animesi hala gündemde duruyor. Pokemon Go oyununun yakaladığı başarının ardından oyun geliştiriciler hala ünlü animeye odaklanan oyun serileri üzerine çalışıyor. Görünüşe göre artık oyunu piyasaya sürmekle kalmayıp daha zengin bir oyun deneyimi sunmak için de kolları sıvıyorlar. Bu kapsamda yeni bir haber de Pokémon Unite cephesinden geldi. Oyunun severleri için çok kullanışlı bir güncelleme geliyor diyebiliriz.

Pokémon Unite, 22 Eylül'de iOS ve Android'e geliyor!

The Pokémon Company bugün bir canlı yayın sırasında mobil oyun için şimdi ilgili cihazlarda (iOS ve Android) ön kayıt yaptırabileceğiniz bir paylaşımda bulundu. Oyun resmi olarak indirilebilir hale geldiğinde ön kayıt yaptıranlar bir bildirim alacak. Pokémon Unite‘ı mobilde veya Nintendo Switch’te oynanabiliyor. Ancak şimdi, oyun kiminle birlikte veya kime karşı oynayabileceğinizi seçmenize olanak tanıyacak. Yani, Pokémon Unite platformlar arası oyun deneyimi sunacak. Hesabınızı hem Switch sürümüne hem de mobil oyuna bağlayabileceksiniz. Böylece oyunu, hangi cihazda daha uygunsa orada oynayabileceksiniz. Bu çapraz ilerleme desteği,  kayıtlı verileriniz ve karakterlerinizle oynamanıza olanak tanıyacak.

Oppo’dan keyifli ekosistem: Oppo A54, Oppo Band ve Oppo Enco Air