Pokemon Android Uygulaması Çıktı

pokemon uygulamasi 1

90’lı yılların efsanevi serisi Pokemon tekrar gündemde. Ülkemizde unutulmaya başlanan ancak Amerika ve Japonya’da hala yaygınlaşan Pokemon efsanesi, yeni uygulamasıyla müziklerini ön plana çıkarıyor. 

 

Nintendo’nun daha önce yakın zaman bir Pokemon oyunu çıkarmayacağı bildisi paylaşılmıştı. İlk olarak Nintendo GameBoy ile son olarak da Nintendo 3DS ile karşımıza çıkan Nintendo oyunlarının bir yenisi hakkında şimdilik herhangi bir gelişme yok ancak Pokemon’un müziklerini özleyenler için bir gelişme var. Dün Google Play Store’de Android işletim sistemli cihazlar için yayınlanan yeni bir uygulama ile Pokemon tekrar gündeme geldi.

 

pokemon-uygulamasi-2

Pokemon Jukebox yani Pokemon Müzik kutusu isimli uygulamada Pokemon müzikleri yer alıyor. Her gün 3 adet Pokemon şarkısını ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz uygulamada, uygulama içi satın alma özelliği ile Pokemon şarkılarını satın alıp dinleyebilirsunuz. Pokemon hayranları için enteresan bir gelişme olarak karşımıza çıkan bu uygulama, serinin Japonya merkezi tarafından yayınlandı. Uygulamanın kendi içerisinde bir oynatıcısı var. Bu sayede farklı Pokemon şarkılarını karıştırarak, kendinize özgü Pokemon müzikleri yapabiliyorsunuz. Pokemon Jukebox isimli uygulamanın tanıtım videosu aşağıda.

Huawei P8max’in Fiyatı Belli Oldu