Poco yeni modelleri için yonga setini seçti!

POCO F4

Akıllı telefon dünyasının üretken isimlerinden biri olan Xiaomi’nin alt markası Poco, yeni telefon modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Poco yeni modelleri için yonga setini seçti! Xiaomi alt markası Poco’nun en son ve en büyük akıllı telefon serisi olan Poco F5 serisi piyasaya sürülecek. Poco F5 ve Poco F5 Pro modellerinden oluşacak olan seri, Pro modelinin Hindistan’da piyasaya sürülmeyeceği iddialarıyla birlikte geliyor. Şirket tarafından standart modelinin Hindistan lansmanı açıklanırken, henüz Pro versiyonu için bir söz verilmedi. Pro versiyonunun Redmi K60 serisi telefonlarının yeniden markalanmış bir versiyonu olacağı tahmin ediliyor, ancak son Geekbench listelemesi farklı bir Snapdragon 8 Gen 1 yonga setini işaret ediyor.

POCO F4

Poco F5 Pro’nun yakında açıklanması bekleniyor, ancak lansmanından önce model numarası 23013PC75G ile Geekbench web sitesinde göründü. Cihazın Taro kod adlı anakartında sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip olduğu dikkat çekiyor. Taro’nun yaşlanan Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi olduğunu biliyoruz.

POCO F4

Poco yeni modelleri için yonga setini seçti!

Bu, Poco F5 Pro’nun Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile yeniden markalanmış bir Redmi K60 olacağı iddialarına aykırıdır. Cihaz, 12GB RAM ve Adreno 730 GPU ile Geekbench’te listelenmiştir. Tek çekirdekli ve çoklu çekirdekli testlerde sırasıyla 1302 ve 4080 puan elde etti.

POCO F4

Snapdragon 8 Gen 1 oldukça güçlüdür, ancak bir dezavantaja sahiptir. Sıcak çalışır ve pilinizi istediğinizden daha hızlı tüketir. Yonga, Samsung ve Qualcomm tarafından Samsung’un 4nm süreci kullanılarak geliştirildi, ancak Qualcomm, Samsung’un yonga üretim sürecinden memnun değildi. TSMC’ye geçti ve yılın ortalarında Snapdragon 8+ Gen 1 adlı yeni ve geliştirilmiş bir sürümü piyasaya sürdü. Poco yeni modelleri için yonga setini seçti!

Google Pixel Tablet kutu içeriği ile benzersiz olacak