Poco yeni model için geri sayıma geçti

POCO M3 Pro 5G, resmileşti! İşte detaylar

Son zamanların en çalışkan markalarından biri olan Poco’nun, 23 Haziran düzenleyeceği tanıtımda sürpriz bir isme daha yer vereceği ortaya çıktı.

Poco yeni model için geri sayıma geçti. Poco’nun son zamanlarda çok defa sızıntılarla gündeme gelmesi, bu şirketin birçok farklı telefon modeli üzerinde aynı anda çalıştığını gösteriyor. Zaten yıl başından bu yana piyasaya sürdüğü telefon modellerine baktığımız zaman, şirketin ne kadar verimli bir yıl geçirdiği daha iyi anlaşılıyor.

POCO M3 Pro 5G, resmileşti! İşte detaylar

Bildiğiniz üzere son zamanlardaki sızıntıların çoğu Poco F4 5G modeline aitti. Şirketten yapılan nihai açıklamalarda ise, bu modelin 23 Haziran tarihinde sosyal medye platformları üzerinden canlı yayınlanacak etkinlikle tanıtılacağı duyurulmuştu. Ancak bugün ortaya çıkan yeni bilgiler, Poco’nun tanıtacağı tek modelin F4 5G olmayacağını gösteriyor.

poco m3 pro 5g

Poco yeni model için geri sayıma geçti

Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, 23 Haziran’da göreceğimiz yeni akıllı telefon modellerinden biri de uzun süredir beklenen Poco X4 GT olacak. X3 GT modeliyle oldukça önemli başarılara imza atan Poco’nun bir süredir bu cihaz üzerinde çalıştığı zaten biliniyordu.

poco m4 pro

6,6 in büyüklüğünde Full HD+ LCD panele sahip olması beklenen ekran aynı zamanda 144Hz yenileme hızıyla gelecek. Gücünü MediaTek Dimensity 8100 yonga setinden alacak olan telefonda 67W hızlı şarj teknolojisine sahip 5080mAh batarya bulunacak.

Yeni modelin en çok merak edilen yanı, ne kadarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı. Şu an için bu konu hakkında bir bilgimiz yok ancak teknoloji dünyasındaki hakim görüş, yeni modelin de tıpkı selefi gibi bütçe dostu bir model olacağı ve bu yönüyle de amiral gemisi modellere zor zamanlar yaşatabileceği yönünde.

Google’ın yönetimine güçlü bir tarikat sızmış olabilir