POCO X3 GT ve F3 GT yakında piyasaya sürülebilir

POCO X3 GT ve F3 GT yakında piyasaya sürülebilir

Bu ayın başlarında, POCO X3 GT cihazının FCC sertifikasına sahip olduğu bildirildi. Şimdi, yaklaşmakta olan akıllı telefon Malezya SIRIM sertifikasında da görüldü, POCO F3 GT de TUV Rheinland sertifikasını aldı.

Poco, Poco X3 GT akıllı telefonunun lansmanına hazırlanıyor. Cihazın varlığı ilk olarak geçen ay MIUI koduyla doğrulandı. Bu özel telefonun, Çin’de zaten piyasaya sürülen Redmi Note 10 Pro 5G’nin yeniden markalanmış bir versiyonu olduğuna inanılıyor. Birkaç gün önce cihaz FCC sertifikasını aldı. FCC listesi, piyasaya sürülmeden önce cihazın model numarasını ve temel bağlantı özelliklerini ortaya çıkarmıştı. Şimdi, yakın tarihli bir gelişmede, cihaz gerekli SIRM sertifikasını da aldı. SIRM listesi, telefonun model numarasını ifşa etti. X3 GT’den bahsetmişken, cihazın SIRIM sertifikası bir detayı ortaya çıkardı. Cihaz Redmi Note 10 Pro 5G’nin yeniden markalanmış versiyonu olacak. Bu sertifika, cihazın model numarasını ortaya çıkardı ve adının da POCO X3 GT olduğunu doğruladı. Bu listeye göre akıllı telefon, FCC sertifikasına uygun olan 21061110AG model numarasını taşıyordu.

POCO X3 GT ve F3 GT yakında piyasaya sürülebilir

Öte yandan Redmi K40 Game Enhanced Edition‘ın yeniden markalanmış bir versiyonu olduğuna inanılan F3 GT’nin de TUV Rheinland sertifikası aldığı görüldü. Sertifika, M2012K10C/ M2012K10I için model numarasını gösteriyor. Özellikle model numarasındaki “I”, Hindistan varyantına bir referans olabilir. Liste, bilgileri Twitter’da bir ekran görüntüsüyle birlikte paylaşan haberci Mukul Sharma tarafından tespit edildi. Bahsedilen akıllı telefonların her ikisinin de yakında Hindistan’da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak kesin duyuru tarihi şu an için bilinmiyor. Ayrıca, şirket henüz bu telefonlarla ilgili daha ince ayrıntıları resmi olarak açıklamadı. Dolayısıyla POCO X3 GT hakkında şimdilik bilinenler bunlardan ibaret. Ancak bir çok sertifikada ortaya çıktığına göre yakında bilgiler çıkmaya başlayacaktır.

İnsanlığı yok edebilecek pandemi ortaya çıktı: Bu seferki çok farklı