POCO X3 GT lansman tarihi yakın olabilir!

POCO X3 GT lansman tarihi yakın olabilir!

Bu ayın başından bu yana, söylentiler POCO X3 GT adlı yeni bir telefonun gelişi yönünde. Şimdi telefon birkaç sertifika platformunda ortaya çıktı ve bu da lansmanının çok uzakta olmayabileceğini gösteriyor.

Endonezya TKDN ve SDPII sertifika platformlarının veri tabanında 21061110AG model numarasına sahip yeni bir telefon ortaya çıktı. İkincisi, bu modelin piyasada POCO X3 GT takma adıyla piyasaya sürüleceğini açıkladı. Bu model aynı zamanda SGS Fimko sertifikasını da aldı. Redmi K40 Gaming sürümünün yeniden markalanmış bir versiyonu olduğu söylenen POCO F3 GT’nin bu yıl üçüncü çeyrekte piyasaya çıkması bekleniyor. Şirketin POCO X3 GT’yi piyasaya sürmek için aynı platformu kullanıp kullanmayacağı belli değil. X3 GT’nin yakın zamanda Çin’de duyurulan Redmi Note 10 Pro 5G’nin yeniden yapılandırılmış bir versiyonu olacağına dair spekülasyonlar yaygın.

POCO X3 GT lansman tarihi yakın olabilir!

POCO X3 GT özellikleri söylenti olarak kalsa da şu şekilde: Cihaz 120Hz yenileme hızı sunan 6,6 inç FHD+ IPS LCD panele sahip olabilir ve Dimensity 1100 yongasıyla güçlendirilebilir. 8 GB’a kadar RAM ve 256 GB’a kadar depolama ile gelebilir. Cihaz, 67W hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh pil barındırıyor olabilir. X3 GT, 16 megapiksel ön kamera ile gelebilir ve arka kabuğunda 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş lens ve 2 megapiksel makro kamera olabilir. Cihaz yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahip olabilir ve Android 11 tabanlı MIUI 12.5 ile önceden yüklenmiş olarak gelebilir.

Huawei mobil pazardan adeta silindi