POCO M7 Pro 5G küresel lansmanı için geri sayım başladı

POCO M7 Pro 5G

POCO, yeni bir orta sınıf modeli olan POCO M7 Pro 5G’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Son gelişmeler, cihazın Endonezya SDPPI sertifikasyon platformunda görünmesiyle lansmanın çok yakın olduğuna işaret ediyor.

M7 Pro 5G, POCO M6 Pro 5G’nin halefi olarak konumlanırken, teknik özellikler ve tasarım detayları yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Endonezya’daki SDPPI sertifikasyonunda 2409FPCC4G model numarasıyla görünen cihazın, “G” ibaresiyle küresel bir model olduğunu ima ediyor. Eylül 2024’te FCC listesinde de görülen cihaz, çift tonlu arka panel tasarımı ve yeşil mermer benzeri bir kaplamayla dikkat çekiyor. Ayrıca, dikdörtgen modül içine yerleştirilmiş çift arka kamera kurulumu cihazın görsel kimliğine vurgu yapıyor.

POCO M7 Pro

Bağlantı Seçenekleri ve İşletim Sistemi

POCO M7 Pro 5G’nin sertifika süreçlerinde NFC, Bluetooth, WiFi ve 5G NR bantları gibi bağlantı desteklerinin doğrulandığı açıklandı. İşletim sistemi olarak, POCO’nun Android tabanlı HyperOS arayüzüyle gelmesi bekleniyor. Kutudan çıktığında en az 128 GB dahili depolama alanı sunacağı da belirtiliyor.

POCO M7 Pro 5G’nin, Redmi Note 14 5G’nin daha kompakt bir versiyonu olması muhtemel. Kamera tarafında, 50 MP ana kamera kurulumu ve ön tarafta 1,5K çözünürlüklü AMOLED ekran yer alabilir. Cihazın kalbinde MediaTek Dimensity 6100+ işlemci yer alacak ve bu, orta sınıf segmentte güçlü bir performans sunmayı hedefliyor.

Henüz POCO tarafından resmi bir lansman tarihi açıklanmamış olsa da, sızdırılan sertifikalar ve listeler, M7 Pro 5G’nin yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Lansman, cihazın güçlü özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çekeceğine işaret ediyor.

Piyasaya sürülmemiş OnePlus 13, eSpor etkinliğinde ortaya çıktı