Gionee M7 Plus’ın Yeni Görüntüleri Sızdırıldı

gionee m6 plus

Çok yakında resmen tanıtılması beklenen Gionee M7 Plus’ın yeni görüntüleri sızdırıldı. Bu görüntülerde telefonun hem ön hem de arka yüzü açıkça görülüyor.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Gionee, yeni akıllı telefonları Gionee M7 ve M7 Power’ı eylül ayında resmen tanıtmıştı. Şirket önümüzdeki günlerde aynı seriden bir telefon daha çıkarmaya hazırlanıyor. Gionee M7 Plus adını taşıyan bu yeni model bugün sızdırılan yeni görüntüler sayesinde net bir şekilde görüldü.

Sızdırılan bu görüntülerde telefonun hem arka yüzü hem de ön yüzü açıkça görülüyor. Telefonun 18:9 oranında 6.43 inç ekrana sahip olması bekleniyor. Telefonun arka paneli deri görünümlü olsa da Samsung Galaxy Note 3’te olduğu gibi M7 Plus’ın arka yüzünün de plastik olabileceği söyleniyor. Bu arka panelin üst kısmında bulunan altın rengi plakta telefonun çift arka kamerası ve parmak izi sensörü yer alıyor. Arka panelin metal olmaması telefonda kablosuz şarj özelliği olabileceğini düşündürüyor ama şu ana kadar bu yönde bir sızıntı gelmiş değil.

Gionee M7 Plus (1)<!-nextpage–>

Gionee M7 Plus (2)