Galaxy A13 50MP’lik kamera ile gelecek

Samsung Galaxy M52 5G özellikleri

Akıllı telefon pazarındaki lider isimlerden biri olan Samsung giriş seviyesi modellerinde de çıtayı yükseltmeye hazırlanıyor. İşte konunun detayları.

Galaxy A13 50MP’lik kamera ile gelecek. Akıllı telefon sektöründeki öncü isimlerden biri olan Samsung, hemen her segmentte geniş model yelpazesi ile geniş bir kitleye hitap ediyor. Güney Koreli üretici, özellikle son dönemde giriş seviyesi modellerine önemli yatırımlar yapmaya başladı.

Uzun yıllar boyunca lider olduğu Hindistan pazarını Çinli üreticilere kaptıran Samsung, bu pazarı geri kazanabilmek için kolları sıvadı. Peki Güney Koreli şirket bunu başarabilecek mi? Asıl merak edilen soru bu diyebiliriz.

Galaxy A13 50MP’lik kamera ile gelecek

Samsung’un Hindistan pazarını geri kazanabilmesi için fiyat kalibresinin düşük olduğu giriş segmenti modellerinde önemli adımlar atması gerekiyor. Aynı önümüzdeki süreçte satışa çıkacak olan Galaxy A13 modelinde olduğu gibi.

Galaxy A13

Sızdırılan bilgilere göre Samsung Galaxy A13 modelinde 50 MP’lik ana kameraya yer verecek. Bu giriş segmentindeki bir model için gerçekten cesur bir hamle.

Elbette fiyatın giriş segmentine uygun seviyelerde tutulacağını varsayıyoruz. Aksi takdirde giriş seviyesi bir modele 50 MP’lik kamera takmak pek de anlamlı olmayacaktır. Elbette bekleyip göreceğiz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Samsung muhtemelen bu modelini Türkiye’de de satışa sunacaktır. Elbette yine de kesin bir bilgi olmadığını ve şimdilik bu bilgilerin söylentiden ibaret olduğunu hatırlatalım.

Honda da Türkiye fiyatlarını güncelleme kararı aldı