Poco M3 Pro 5G, Dimensity 700 yonga setine sahip olacak

Poco M3 Pro 5G, Dimensity 700 yonga setine sahip olacak

Poco yöneticileri geçtiğimiz günlerde, 19 Mayıs’ta gelen Poco M3 Pro 5G cihazını artık Dimensity 700 olduğunu bildiğimiz Qualcomm Snapdragon SoC yerine MediaTek’in Dimensity çipi tarafından destekleneceğini açıkladı.

Xiaomi alt markası POCO, zamanla yüksek kaliteli orta sınıf ve ekonomik telefon satıcısına dönüştü. Bütçe pazarının temelini güçlendirme çabalarına devam eden POCO, M serisinde 5G özellikli yeni bir uygun fiyatlı akıllı telefon piyasaya sürmeyi planlıyor. POCO M3 Pro adlı bu, selefi M3’ten oldukça büyük bir yükseltme olacak. Poco henüz M3 Pro 5G hakkında başka bir şey açıklamadı. Ancak yakın zamanda sızan görüntüler akıllı telefonun tasarımını ortaya çıkardı. Cihaz en az üç renkte gelecek, üçlü arka kameralara sahip olacak ve delikli bir ekrana sahip olacak. Akıllı telefon yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı içerdiğinden bu bir LCD panel olabilir. Ancak dün Hindistan’da piyasaya sürülen Redmi Note 10S, yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucuyla birlikte geliyor, ancak bir AMOLED ekrana sahip. Bu yüzden beklememiz gereken, kullanılan panel türü hakkında bir şey söylemek için daha erken.

Poco M3 Pro 5G, Dimensity 700 yonga setine sahip olacak

Poco M3 Pro 5G cihazının aslında Redmi Note 10 5G olduğu yönünde tahminler var. Sadece farklı bir tasarıma sahip. Eğer bu doğruysa, 6.5 “FullHD + 90Hz LCD, 48MP üçlü kamera olacak. Ayrıca 8MP selfie kamera ile gelmesini bekleyebilirsiniz. Pil tarafında ise 18W şarjlı 5.000 mAh pil olacak. Resmi lansman çok uzakta olmadığından yakında daha fazla bilgi ortaya çıkacaktır diyebiliriz.

ZTE Axon 30 Ultra fiyatları 27 Mayıs ön siparişleri öncesinde belli oldu