PlayStation 4’e Bayram İndirimi

PS4 10

PS4 fiyatlarındaki indirim ile oyun tutkunları çifte bayram yaşayacak. Sony Eurasia, PS4 500 GB konsol fiyatını 1.549 TL’den 1.499 TL’ye, 1 oyunlu paket fiyatını ise 1.699 TL’den 1.649 TL’ye indiriyor.

Sony, bayramda oyun tutkunlarının yüzünü  güldürecek. . Döviz kurlarındaki düşüş doğrultusunda, PS4 500 GB konsol fiyatı 1.549 TL’den 1.499 TL’ye, 1 oyunlu paket fiyatı ise 1.699 TL’den 1.649 TL’ye indiriliyor. PS4 güçlü grafikleri ve hızı, derin şekilde bütünleşik sosyal yetenekleri ve PlayStation Vita (PS Vita) gibi cihazları kullanan yenilikçi ikinci ekran özellikleri ile zengin ve sarmalayıcı oyun deneyimi sağlıyor.

PS4_05

Oyun severler, dünyanın dört bir yanındaki dostları ile deneyimlerini paylaşmak için PS4 sisteminin sosyal özelliklerinden da faydalanabiliyorlar. Kablosuz Kumanda Cihazı’nın (DUALSHOCK 4) üzerinde bulunan “SHARE” (paylaş) düğmesi ile paylaşım ve Twitch ve Ustream çevrimiçi video gerçek zamanlı veri aktarım platformları üzerinden de PS4 sistemlerinden oyun yayınları yapılıyor.

DUALSHOCK4_01

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyun severle bir araya gelen PS4 sahipleri sadece geleneksel oyun oynama deneyiminin keyfine varmakla kalmıyor, aynı zamanda sadece PlayStation üzerinden mümkün olan interaktif eğlence deneyimlerini de yaşıyorlar. Ayrıca, iPhone veya Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlere indirilebilen PlayStation App, kullanıcıların PlayStation Store üzerinden içerik satın almasına ve PSN üzerinden arkadaşları ile mesajlaşabilmesine imkân veriyor.