Yeni Xiaomi Redmi K30 için geri sayım başladı

Redmi K30

Gün geçmiyor ki Xiaomi yeni bir orta segment model daha tanıtmasın. İşte Xiaomi Redmi K30 özellikleri ve diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi yeni modeller tanıtmaya devam ediyor. Çinli üretici kısa bir süre önce 14 Ağustos’ta yeni Redmi modeli için bir etkinlik düzenleyeceğini açıklamıştı. Bu etkinliğin 14 Ağustos yerine 11 Ağustos’ta gerçekleşeceği ortaya çıktı.

Xiaomi 14 Ağustos’ta gerçekleştireceği etkinlikte yeni K30 modelini tanıtacak. Telefonun tam ismi ise K30 Extreme Commermorative Edition olacak. Lakin telefonun Çin dışındaki ismi farklı bir şey olacaktır.

redmi k30

Xiaomi Redmi K30 Extreme Commermorative Edition geliyor!

Xiaomi’nin yeni modelinde Qualcomm yerine MediaTek tabanlı bir yonga setinin kullanılacağı düşünülüyor. Hatta bu yonga setinin Dimensity 1000+ olduğuna dair güçlü söylentiler mevcut. 12GB RAM ile gelecek olan telefonun dahili depolama alanı ise 512GB olacak.

Redmi 30K’nın arka kısmında 64MP’lik ana kameraya ön yüzde 20MP’lik selfie kamerası eşlik edecek. Telefonun kamera diziliminin X şeklinde olması bekleniyor.

Şimdilik yeni Xiaomi Redmi K30 modeli ile ilgili ortaya çıkmış olan bilgiler bu kadar. Muhtemelen 11 Ağustos’ta cihazın tam özellikleri ve fiyatı net bir şekilde açıklanacaktır.

Dip not olarak belirtelim. Bu cihaz Çin dışında farklı bir isimle satışa çıkabilir. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Galaxy Tab S7 ve S7 Plus  tanıtıldı! İşte özellikleri