PlayStation Plus Mart oyunları açıklandı

Final Fantasy VII

PlayStation Plus abonelerinin ücretsiz olarak sahip olacakları Mart oyunları sonunda açıklandı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Sony merakla beklenen Mart ayı oyunlarını nihayet açıkladı. Peki PlayStation Plus aboneleri bu ay hangi oyunlara ücretsiz olarak sahip olacaklar. Sizi daha fazla merakta bırakmadan direkt olarak oyunları açıklayalım. Zaten oyunlarda öyle ahım şahım yapımlar da bulunmuyor. İşte PS Plus abonelerinin bu ay ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecekleri yapımlar.

Final Fantasy VII Remake (PS4)
Maquette (PS5)
Remnant from the Ashes (PS4)
Farpoint VR (PS4)

PlayStation Plus Mart oyunları açıklandı

Genel olarak oyunlara baktığımızda çok da dişe dokunur bir yapım olmadığını görüyoruz. Zaten duyurulan 4 oyundan birisi VR, birisi de PS5 oyunu. Bu arada PS5 oyunu derken aklınıza öyle muazzam grafiklere sahip AAA tarzı bir yapım gelmesin.

Tabi ki burada Final Fantasy hayranlarının severek oynayacağı remake versiyonu es geçmemek gerekiyor. Lakin bu oyun genel anlamda çok da geniş kitlelere hitap etmiyor. Özellikle de Türkiye nazarında.

Sony bu oyunlar yerine daha aksiyon yüklü yapımlara yer verse çok daha makul olurdu. Şurada bir God of War görsek çok da kötü olmazdı. Gerçi God of War’ı da oynayan çoktan oynadı diyebiliriz.

Önümüzdeki süreçte Sony’nin daha sağlam oyunlar dağıtmasını bekliyoruz. Dileriz bu beklentimiz gerçek olur.

Steam Ocak ayında en çok satan oyunları açıkladı