Merakla beklenen PS Plus Ocak oyunları açıklandı

psplus

Sony PlayStation 5 ve PlayStation 4 sahiplerinin büyük bir sabırsızlıkla beklediği PS Plus Ocak oyunlarını açıkladı. Peki PS Plus’ta ücretsiz olarak verilecek olan yapımlar hangileri? İşte konu ile ilgili detaylar.

Merakla beklenen PS Plus Ocak oyunları açıklandı. PS Plus sahipleri uzun bir süredir Ocak ayında hangi yapımların ücretsiz olarak verileceğini merak ediyordu. Sonunda bu oyunlar netlik kazandı. Açık konuşmak gerekirse oyun severler duyurulan oyunlar nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirler.

Çünkü Ocak ayında yılbaşından ötürü beklentiler biraz daha yüksekti. Fakat dağ fare doğurdu. Sony, Ocak ayında çok da hit olmayan yapımları ücretsiz olarak dağıtacak. Bu yapımlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

PlayStation Plus Kasım ayı oyunları belli oldu

Merakla beklenen PS Plus Ocak oyunları açıklandı

PlayStation 5

– Deep Rock Galactic (Coffee Stain Publishing): Deep Rock Galactic sert uzay Cücelerinin, %100 yok edilebilir çevrelerin, yöntemsel oluşturulmuş mağaraların ve uzaylı canavarlardan sonsuz sürülerin olduğu bir co-op birinci bilim kurgu FPS oyunudur.
– DIRT 5 (Codemasters): DIRT 5, Codemasters’ın efsanevi off-road serisindeki en iddialı oyun. Yepyeni özellikler ve olağanüstü aksiyona sahip olan DIRT 5, destansı yarışı, saf ifadeyi ve dizginsiz tarzı bir araya getiren bir deneyim sunuyor.

PlayStation 4

– Deep Rock Galactic (Coffee Stain Publishing)
– DIRT 5 (Codemasters)
– Persona 5 Strikers (Atlus): Fantom Hırsızlara katılın ve Japonya’daki yolsuzluğa karşı savaşın. Yakın arkadaşlarla çıkılan bir yaz tatili bir anda çarpık bir gerçekliğin ortaya çıkmasıyla allak bullak olur; gerçeği ortaya çıkarın ve krizin merkezinde hapsedilenlerin kalplerini kurtarın!

Son amiral gemisi Xiaomi 12 ’yi sonunda tanıttı