PlayStation Plus Aralık oyunları açıklandı

PS Plus Ekim oyunları belli oldu

Sony Aralık ayında PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak sunacağı oyunları açıkladı. İşte PlayStation Plus Aralık oyunları.

Yeni nesil konsolları satışa sunulduktan sonraki ilk PS Plus oyunları ortaya çıktı. PS5 sahipleri Sony’nin bu ay hangi oyunları ücretsiz olarak sunacağını büyük bir sabırsızlıkla bekliyordu. Nitekim bu oyunlar sonunda netlik kazandı. Dilerseniz aşağıdan bu oyunlara göz atabilirsiniz.

Worms Rumble (Team17) – PlayStation 5 ve 4
Just Cause 4 (Square Enix) – PlayStation 4
Rocket Arena (Electronic Arts) – PlayStation 4

Hemen belirtelim. Her ne kadar Just Cause 4 ve Rocket Arena PS4 için ücretsiz olarak sunulacaksa da bu oyunlar geriye uyumluluk sayesinde PS5’te de oynanabilecek.

İşte PlayStation Plus Aralık oyunları

Sony yeni nesil konsolu için bu ay Worms Rumble oyununu ücretsiz olarak dağıtacak. Elbette şunu da unutmamak gerekiyor. Hali hazırda PS5 yeni çıkmış bir konsol. Dolayısıyla konsol için hali hazırda çıkmış olan pek fazla oyun yok.

Sony’nin ilk aydan Spider-Man Miles Morales‘i ücretsiz olarak vermesini zaten kimse beklemiyordu. Dolayısıyla bu konuda bir eleştiri yapmak da yersiz olacaktır. Sony’nin bu ay verdiği oyunları Microsoft’un Xbox için verdiği oyunlarla kıyaslarsak Japon konsol devinin bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz.

Tabi ki Microsoft cephesinde Game Pass diye bir gerçek olduğunu da hatırlatmak gerekiyor. Hali hazırda bu sistem üzerinde yüzlerce oyun bulunmakta.

Golden Joystick Awards ödülleri açıklandı! İşte kazananlar