Play Store yeni özellik alıyor: Bedavacılar yaşadı

Android uygulama geliştiricileri için kötü haber! Google, etkin olmayan hesapları kapatacak

Google Play Store yeni özellik ile kullanıcıların karşısına geçiyor. Bu özelliğin bazılarını fazlasıyla mutlu edeceğini söyleyebiliriz. Hadi gelin Google tarafından uygulama mağazası ile ilgili yapılan bu değişikliğe birlikte bakalım.

Google Play Store yeni özellik ile gündemde. Bildiğiniz üzere her şirketin farklı bir uygulama mağazası var. Mesela Apple, App Store ile kullanıcılarına hizmet veriyor. Google ise kendi uygulama mağazası olan Play Store ile kullanıcılarına destek sunmaya çalışıyor. Şimdilerde Google yeni bir sekme ekleyecek.

Play Store platformu hoş bir dizayna sahip. Genellikle istediğiniz her şeyi hızlı bir şekilde bulma imkanınız var. Yani karışık bir arayüzü yok. Google şimdilerde buna yeni bir özellik daha eklemeyi düşünüyor. Play Store teklifler sekmesi özellikle bedavacılar için büyük bir memnuniyet yaratacak. Peki bu yeni sekme nedir ve ne için kullanılır?

Play Store yeni özellik merak uyandırıyor

Google indirimli ve ücretsiz oyunlar ve uygulamalar için teklifler sekmesi ekliyor. Bu sekme ile birlikte biraz karışıklık düzeyi artabilir. Genellikle Google sade bir arayüz tercih ediyor. Ancak bu yeni özelliğin gelmesi ile birlikte sade arayüz ortadan kalkacak.

Play Store yeni özellik

Ortaya çıkan son detaylara göre Google tarafından getirilecek bu yeni sekme kullanıcıların rahat bir şekilde indirimli ve ücretsiz oyunlara ulaşmasını sağlayacak. Bizim de zaman zaman kullanıcılarla paylaştığımız indirimli ve ücretsiz oyunlar böylece rahat bir şekilde görülebilecek. Play Store yeni özellik kullanıcıların avantajlı çıkmasını sağlayacak.

Google Cloud kesintisi yüzünden bir çok uygulama çöktü

Google özellikle son dönemlerde kullanıcılarına birçok farklı bedava veya ücretsiz oyun ve uygulama sunmaya çalışıyordu. Böylece kullanıcı sayısını artırmak istiyor. Peki sizce bu yeni özellik kullanıcı sayısını arttırma hedefine yardım edebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.