Lumia Microsoft’suz Ön Siparişe çıktı

lumia 950 ön siparişi

Lumia 950 ve 950 XL ABD’de ön siparişe çıktı. Telefonlar Microsoft’suz Ön Siparişe sunuldu. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Microsoft; yeni model telefonlarını kendisi dışındaki firmaların da Ön Siparişe sunması için bir çalışma yaptı. Microsoft’un böyle bir karar almasının ise bir sebebi var; çünkü yeni model telefonlarının daha geniş kitlelere ulaşmasını Microsoft istiyor.

Özellikle Ön Siparişe sunan firmalardan bir tanesi tüm dikkatleri üzerine çekiyor: B&H Photo. Fotoğraf Malzemeleri satan Şirket; Lumia model telefonlara sitesinde yer vererek çoğu Kullanıcının dikkatini üzerlerine çekmeyi başardı.

Lumia 950 ve 950 XL ayrıca Avrupa’nın çoğu şehrinde de satışa sunulacak. Microsoft 2 adet amiral gemisine adeta bel bağladı desek haksız sayılmayız herhalde; çünkü bu telefonları ile Samsung ve Apple’ın ardından en çok satan telefon Unvanını sahip olmak istiyor.

lumia 950 ön siparişi

Bilindiği üzere Apple ve Samsung telefon satışlarında açık ara Lider olan Firmalar. Bu 2’linin arkasından gelen firmalar ise rekabette kalıcı olamadığı gibi ağır da hasar alıyor.

Bu firmalara örnek olarak sizlere: HTC, LG, Sony vs. verebiliriz. AT&T ve pek çok Mobil Operatörü üzerinden de telefon satışa sunulacak.

ABD’de bu ay –Kasım- Avrupa’da ise Aralık ayında telefon ön siparişe sunulacak. 2 modelin fiyatının 1800-1900 TL olması bekleniyor.

Hangi model Sony Xperia’lar Android 6.0 Marshmallow’u alacak?