Photoshop CC 3D Baskı Ekosistemini Destekliyor

adobe

Adobe , Photoshop CC ile 3D baskı sürecini ciddi anlamda basitleştirerek bir 3D model yazdırmak isteyen herkese hitap etmeye başladı.

Adobe Creative Cloud için yayınlanan büyük güncellemenin bir parçası olarak Photoshop CC’ye entegre edilmek suretiyle hizmete sunulan yeni 3D baskı özellikleri, Creative Cloud üyelerinin kolay ve güvenilir bir şekilde 3D tasarımlar üretebilmesini, düzeltmesini, ön izleme yapabilmesini, hazırlayabilmesini ve yazdırabilmesini mümkün kılarak 3D baskı pazarında büyük ilerleme sağlıyor.

adobe photoshop cc

Photoshop CC’nin bugünkü sunumu ile tasarımlar lokal olarak bağlanmış bir 3D yazıcıda ya da popüler çevrimiçi 3D baskı servislerine bütünleşik erişim aracılığıyla yazdırılabiliyor. Photoshop CC, MakerBot Replicator gibi en popüler masaüstü 3D yazıcıları destekliyor. Aynı zamanda 3D bazı topluluğu ve pazar yeri olan Shapeways’te bulunan seramik, metal ve renkli kumtaşı gibi yüksek kaliteli malzemelerin tümü için destek sunuyor.  Photoshop kullanıcıları ayrıca artık 3D modellerini Sketchfab 3D yayınlama hizmetine direkt olarak yükleyebilir ve bunları Sketchfab’ın etkileşimli 3D görüntüleyicisini kullanarak Behance profillerine ekleyebiliyor.

Yeni 3D baskı özellikleri aynı zamanda kreatiflerin sıfırdan 3D tasarımlar oluşturmasına ya da var olan 3D modellerin iyileştirilmesine ve alışılmış Photoshop araçları ile güzel, baskıya hazır 3D modeller üretmesine yardımcı oluyor. Otomatik mesh tamiri ve destek yapısı üretimi, modellerin güvenilir bir şekilde üretilmesini sağlarken, doğru ön izlemeler kreatiflerin baskı işlerini güvenle teslim edebilmesine olanak tanıyor.

İnternet Yoksa Bile Bilgisayarınız İzleniyor!