Kingston MobilLite Wireless İnceleme

Kingston MobilLite Wireless manset

#İŞBİRLİĞİ

Vazgeçilmeziniz Olabilir

Kingston’un MobilLite Wireless adlı çok fonksiyonlu ürün veri depolama, kart okuma,  Wi-Fi ve şarj cihazı özelliğiyle yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz ürünlerden biri. Küçük boyutlu yapısıyla dikkat çeken Kingston MobileLite Wireless, şık bir tasarıma sahip. USB bağlantısından harici belleğinizi Kingston MobileLite Wireless’a bağlayıp veri alış verişi gerçekleştirebilirsiniz.

Cihazın yan tarafındaysa açma kapama butonu ve Wi-Fİ açma butonu bulunuyor. Wi-Fi’ı açtıktan sonra siyah bölümün üzerinde yer alan aydınlatmalı bölmeden cihazın bağlantı durumunu takip edebiliyoruz. Cihazın Geniş gri yüzeyinin sonunda ise microSD kart girişi bulunuyor. 64GB’a kadar microSD kart kullanarak Kingston MobileLite Wireless’ı harici depolama alanı olarak kullanabiliyorsunuz.

Android ve iOs için geliştirilen uygulamalar sayesinde akıllı telefon ve tabletlerle de kullanılabilen Kingston MobileLite Wireless’a hem veri aktarımı gerçekleştirebilir hem de içerisinde veri alabilirsiniz. Kingston’ın birçok işlevi bir arada sunan MobileLite Wireless adlı ürünün bir diğer özelliği de Kablosuz ağı dağıtabilme özelliği. Cihazı ağa bağladıktan sonra Wi-Fi ağını dağıtıp diğer kullanıcılarında ağdan faydalanmasını sağlayabiliyor. Kingston MobileLite Wireless’ı genel olarak tüm bilgisayar kullanıcılarının ihtiyaç duyabileceği ve yanın ayırmak istemeyeceği çok işlevsel bir cihaz.

Kingston MobilLite Wireless yarım

Teknik Özellikleri:

Boyutlar: 124.8 x 59.9 x 17.3 mm
Ağırlık: 98 gram
Dosya sistemleri: FAT, FAT,32, NTFS,exFAT
Batarya: 1800 mAh
Destek: USB ve SD/SDHC/SDXC/micrıSD

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”