Philips yeni monitörü ile şova hazırlanıyor!

45B1U6900C SuperWide Curved

Son zamanlarda yeni ürünlerini ardı ardına satışa sunan Philips, şimdi de son derece önemli özelliklere sahip yeni bir monitör modelini satışa sundu.

Philips yeni monitörü ile şova hazırlanıyor! Philips, profesyoneller ve işletmeler için özellikler sunan bir üst düzey ticari model olan 45B1U6900C SuperWide Curved Monitor’ü piyasaya sürdü. Monitör, 32:9 ekran oranıyla genişletilmiş bir görüntüleme deneyimi sunan büyük 44.5 inç VA kavisli ekrana sahiptir ve çoklu görev yapmak, oyun oynamak ve video düzenlemek için idealdir. Yüksek çözünürlüğü (5120×1440) keskin ve ayrıntılı görüntüler sağlarken, 75Hz yenileme hızı ve 4ms GTG tepki süresi pürüzsüz ve tepkisel hareketler sağlar.

45B1U6900C SuperWide Curved 1

Philips 45B1U6900C monitör, 1500R büyük kavisli tasarımı sayesinde insan gözünün doğal kavisine uyarlanır, böylece izleme deneyimi daha da sürükleyici hale getirilirken, göz yorgunluğunu azaltarak uzun süre ekran başında çalışanlar için kolay bir kullanım sağlar. Monitör, 450 nit maksimum parlaklığı ile parlak ortamlarda da kullanıma uygun olurken, statik kontrast oranı 3000:1 derin siyah ve parlak beyaz sağlar.

45B1U6900C SuperWide Curved 2

Philips yeni monitörü ile şova hazırlanıyor!

Monitör, 107% DCI-P3 renk gamını ve 123% sRGB renk gamını kapsar ve geniş bir renk yelpazesini doğru ve canlı bir şekilde gösterebilir. VESA DisplayHDR 400 ve TUV Rheinland sertifikasyonunu geçtiğinden parlaklık, renk gamı ve kontrast için yüksek standartları karşıladığı anlamına gelir. Monitör ayrıca Adaptive-Sync teknolojisini de destekler, bu sayede monitörün yenileme hızı grafik kartının çıktısıyla senkronize edilerek ekran yırtılması ve sarsıntısız çalışma sağlanır.

45B1U6900C SuperWide Curved

Monitör, +/- 45° döndürme ve -5~15° eğme ayarlaması yapabilen ergonomik bir ayarlanabilir standa sahiptir, bu da rahat bir izleme açısı bulmayı kolaylaştırır. Monitörün sol tarafında kulaklıkları tutabilen bir teleskopik kancası da bulunur, bu da kulaklıkları sık sık kullanan oyun tutkunları ve içerik oluşturucuları için pratik bir özelliktir.

Ayrıca, balık gözü monitörü, iki adet HDMI 2.0 arabirimi, bir adet DP1.4 arabirimi, bir adet USB Type-C arabirimi (100W güç kaynağı ve DisplayPort Alt desteği ile), bir adet USB Type-B yukarı arabirimi ve dört adet USB 3.2 Gen1 Type-A arabirimi gibi geniş bir arabirim yelpazesine sahiptir. Philips yeni monitörü ile şova hazırlanıyor!

Microsoft Teams baştan sona yenilendi