Philips HUE Türkiye’de

Philips HUE Türkiye’de

Akıllı cihazlarla kontrol edilebilen ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE, 5 Nisan tarihinden itibaren Türkiye’de Apple satış noktalarında meraklılarıyla buluştu. Kablosuz kontrol ve akıllı telefon ya da tabletler üzerinden ışığı kişiselleştirme imkânı sunan aydınlatmada çağın inovasyonu Philips HUE, ev aydınlatmasını bambaşka bir boyuta taşıyor.

Amerika, Kanada ve Avrupa’nın ardından İstanbul’da yeni açılan Apple satış noktasında da Türk kullanıcılar ile buluşan Philips HUE, Philips’in inovasyonda liderliğinin son örneği olma özelliği taşıyor. iOS ve Android akıllı telefonlar ve tabletlerde yer alan hue uygulaması ile kontrol edilebilen dünyanın ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE, ev aydınlatma deneyimini kullanıcıların avuçlarının içerisinden kablosuz olarak kontrol etmelerini sağlıyor. Kullanıcının ruh haline, tarzına ve ihtiyacına en uygun aydınlatma çözümünü uzaktan ayarlayarak ve programlayarak kişiselleştirilebildiği Philips HUE, hem eğlenceli bir yaratıcılık, hem farklı sistemler ile bağlantı hem de aydınlatmada esneklik sağlıyor.

philips hue

Türkiye’de satışa sunulan Philips HUE paketleri içerisinden evlerde var olan aydınlatma ünitelerinde ve avizelerde kolayca kullanılabilecek E27 duylu üç adet LED HUE lamba ve evde kullanılan wi-fi modemine takılacak bir bağlantı parçası çıkıyor. Tavsiye raf fiyatı 629 TL ile Türkiye’de satışa sunulan Philips HUE’yu kullanmak için geriye sadece iOS ya da Android akıllı cihazlardan HUE uygulamasını istenen cihaza indirmek ve ışığı tamamen yeni bir biçimde deneyimlemeye başlamak kalıyor.

Yeni HTC Butterfly’ın Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı