Philips Hue Go fiyatı ile tepki çekti

Philips Hue Go 3

Neredeyse her şeyin “akıllanmaya” başladığı bugünlerde, sıranın masa lambalarına geldiğini biliyor muydunuz? İşte karşınızda Philips Hue tarafından geliştirilen akıllı masa lambaları.

Philips Hue Go fiyatı ile tepki çekti. Akıllı ev, akıllı araba, akıllı telefon derken şimdi de akıllı masa lambaları devri başlıyor. Bu alanda oldukça ciddi yatırımlar yapan ünlü teknoloji şirketi Philips Hue, yeni akıllı masa lambası modellerini tanıtarak satışa sundu.

Philips Hue Go fiyatı

Philips Hue Go ismiyle satışa sunulan yeni akıllı masa lambasının en önemli özelliği kompakt tasarımı sayesinde istenilen yere taşınabiliyor olması. Tek şarjla 48 saatten fazla kullanım imkanı sunan Philips Hue Go, üzerinde bulunan özel tuşu sayesinde tanımlanan farklı profillere göre ışıklandırma yapabiliyor. Eğer siz de istediğiniz zaman istediğiniz yere götürebileceğiniz ve priz derdi olmadan kullanabileceğiniz bir akıllı masa lambası arıyorsanız, 160 dolar karşılığında Philips Hue Go’yu deneyebilirsiniz.

Philips Hue Go fiyatı

Philips Hue Go fiyatı ile tepki çekti

Bununla birlikte şirket tarafından tanıtılan tek model bu değil. Daha doğal bir aydınlatma deneyimi yaşamak isteyenler için geliştirilen ve güneş ışığını taklit edebilme yeteneği bulunan Philips Hue Signe ise günün saatlerine göre renk geçişleri yapabiliyor. Eğer kardeşine göre “daha akıllı” olan Signe modelini tercih ederseniz bu defa ödemeniz gereken tutarın 350 dolar olacağını da unutmayın.

Philips Hue Go fiyatı

Tabi cihazlar ne kadar akıllı hale gelirlerse, sahip oldukları ek donanımların da o kadar artabileceğini unutmayın. Bu yüzden her iki akıllı masa lambası için de geliştirilen dört tuşlu kumandayı almak isterseniz 50 dolar, farklı boyutlardaki tepe lambalarına da sahip olmak isterseniz bunun için de ilave bir 50 dolar ücret ödemeniz gerektiğini hatırlatalım.

Keanu Reeves de NFT dünyasına adım attı