Philips Hue ile Eğlenceyi başka bir boyuta taşıyın

Philips hue play

Ev aydınlatmasını yepyeni bir seviyeye taşıyan  Philips, Hue serisinin iki yeni model ile genişletti.

Philips Hue Play , etrafınızı tamamen saran bir aydınlatma tecrübesi yaratmak için farklı şekillerde konumlandırabileceğiniz kompakt ve çok amaçlı bir ışık barıdır. Dolaylı aydınlatma etkisi sağlar ve televizyonunuzun yanına yatay veya dikey olarak yerleştirilebileceği gibi arkasına sabitlenerek de fon ışığı olarak kullanılabilir.

Yere veya kütüphane/büfe gibi bir mobilya üzerine yerleştirildiğinde, kusursuz bir vurgu aydınlatması sağlar ve şık tasarımı her türlü eğlence alanına uyum sağlar. Herkesin zevkine ve tüm iç mekânlara hitap etmesi için siyah ve beyaz renklerde mevcuttur.

Philips Hue Play’i kullanmak için yapmanız gereken tek şey ürünü prize takmak

Philips Hue köprüsüne ve PhilipsHue uygulamalarına bağlayarak her ruh haline uygun mükemmel ortamı sağlamak için 16 milyon renk seçeneğinden dilediğinizi tercih ederek ışığınızı kişiselleştirebilirsiniz. Philips HuePlay aynı zamanda eğlence sisteminizle de uyum içinde.

philips hue

Son PC ve Mac yazılım güncellemeleriyle uyumlu HueSync uygulamasını kullanarak daha yoğun bir deneyim yaratmanız da mümkün. Oyun heyecanını yeni bir seviyeye taşımak ve seyir keyfini eşsiz bir ortamda yaşamak için HueSync uygulamanızı eğlence sisteminiz ile senkronize edin. Akıllı priz yönetim sistemi, Philips HuePlay’i tek bir prizle üç parçaya kadar kullanmanızı sağlar.

Duvarlarınızı ışıkla boyayın

PhilipsHue ailesinin bir diğer üyesi de yeni Philips Hue Signe ampulleri. Beyaz ve renkli dolaylı ortam aydınlatması için tasarlanan bu ampullerle, duvarlarınızı ışıkla boyayabilirsiniz. İnce yapısı sayesinde, televizyonun yanına yerleştirilmek için çok uygundur.

LG Watch W7, V40 ile eş zamanlı tanıtılabilir

Odanızdaki özel bir bölümü vurgulamak veya karanlık bir alanı aydınlatmak için kullanabilir, her duruma uygun bir atmosfer yaratabilirsiniz. Daha yoğun bir tecrübe için, HueSync uygulamasını kullanarak ışıklarınızı en sevdiğiniz içeriklerle senkronize edin.