Philips DesignLine ve Elevation TV Red Dot Tasarım Ödülü’nü Kazandı

DesignLine

Philips markalı televizyonları pazara sunan TP Vision; hem Philips DesignLine hem de Philips Elevation modellerinin olağanüstü tasarımları ile tasarım dünyasının en prestilji ödüllerinden biri olan Red Dot ödüllerinin sahibi oldu.

Philips DesignLine yarışmanın en önemli ödülü olan ve sadece kategorinin en iyi ürünlerine sunulan “En İyinin İyisi” ödülüne layık görüldü.

Philips DesignLine: Modern yaşam alanları ile mükemmel uyum

Jüriyi etkileyen DesignLine’ın alışılmadık tarzı oldu. Ön kısmı, rahat bir şekilde duvara yaslanan kusursuz bir cam levhadan oluşuyor. Açıldığında, büyük cam ön kısım ekrana büyülü bir dalgalanma efekti verirken kapalı olduğunda ise siyah bir saydam eğim, ekranı tamamıyla maskeliyor. Üç taraflı Ambilight uygulaması ekran üzerindeki içeriğin rengine kusursuz şekilde uyum sağlayan ışığı televizyonun arkasındaki duvara yansıtıyor.

DesignLine

Philips Elevation: Ultra ince TV’ler

Sadece 13,5 mm’lik kalınlığı Elevation’ı bugüne kadarki en ince Philips TV yapıyor. Dört taraflı Ambilight uygulaması ile bir araya gelen usta tasarımı ve yüksek kaliteli malzeme kullanımı, büyük bir ışık halesi içinde yüzen bir TV illüzyonu yaratıyor. TV ister şeffaf standı üzerinde dursun isterse duvara monteli olsun, bu his her zaman kendini gösteriyor.

 “Philips DesignLine’ın aldığı Red Dot En İyinin İyisi ödülü, modern tüketicinin ihtiyaçlarına hitap etmek için alışılagelmişin sınırlarını zorlayan bir tasarım yaklaşımının en üst düzeyde takdir edilmesi anlamına geliyor” diyen TP Vision Kreatif Direktörü Rod White, “DesignLine ve Elevation, yüksek kaliteli malzemeleri, zarif tasarım unsurları ve Ambilight uygulamasını yaratıcı bir şekilde birleştirerek çağdaş iç mekanlar için yarattığımız arzulanan nesnelerin mükemmel örneklerini oluşturuyor” şeklinde konuştu.