2014 iF Tasarım Ödülleri’nde Philips, 47 Ödül Kazandı

philips metronomis

4 Altın iF tasarım ödülü ile Philips, dünyanın en önde gelen tasarım yarışmalarından biri olan iF Tasarım Ödülleri’nde toplam 47 ödülle 2014’ün en çok ödül alan şirketi oldu.

Philips, 2014 “iF tasarım ödülleri ürün kategorisinde” toplam 47 ödül almaya hak kazandı. Almanya’nın Münih kentinde 28 Şubat’ta düzenlenen ödül töreninde en fazla Altın Ödül kazananlar açıklandı ve Philips, geniş yeni ürün yelpazesiyle bir ilke daha imza atarak 4 Altın Ödül aldı ve sektörde liderliğini korudu.

philips lirio

Sonicare DiamondClean Black Edition

Philips’in en seçkin elektrikli diş fırçasının özel bir serisi olan Philips Sonicare DiamondClean Black Edition, farklı bir tasarım arayan özel kullanıcılar için tasarlandı.

Lifeline GoSafe, HomeSafe Acil Durum Çağrı Cihazları

Lifeline’ın 40 yıllık deneyiminden yola çıkılarak üretilen, çevredekilerin dikkatini çekmeyen yeni çağrı cihazları serisi ihtiyaç halinde yaşlıların yardıma erişimini sağlıyor.

philips sonicare

Metronomis LED serisi

Çeşitli LED optik seçenekleri, aydınlatma efektleri ve özel direkt tasarımlar sunan, esnek ve isteğe göre uyarlanabilen çevre aydınlatma çözümü Metronomis LED, gündüzleri dikkat çekmezken geceleri gölge efektleri ile hoş bir ambiyans yaratıyor.

iF Ödülleri ile ilgili açıklama yapan Philips Tasarım Başkanı Sean Carney, “Tasarımda mükemmeliyete ve insanlar için değer yaratmaya odaklanmamızın meyvelerini layık görüldüğümüz rekor sayıda ödül ile topluyoruz. Philips tasarımcıları insanların ihtiyaç ve isteklerini karşılayabilmek için ürünlerimizde her zaman üstün kalite, biçim ve sürdürülebilirliği en iyi şekilde sunmaya çalışıyor” dedi.

Sony’nin yeni Dijital Ses Kayıt Cihazları Yüksek Performans Sunuyor