PES serisinin geri gelmesi için imza kampanyası başlatıldı

Ücretsiz PES 2020

Konami’nin oyun severlerin beğenisine sunduğu e-Football 2022 sonrasında PES’e olan ilgi daha da arttı. Nasıl mı? Detaylar haberimizde.

PES serisinin geri gelmesi için imza kampanyası başlatıldı. Oyun dünyasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Konami bu yıl yeni bir PES oyunu çıkarmadı. Aslında geçtiğimiz yıl da çıkarmamıştı. Bir önceki yıl yayınlanan PES 2020 için 2021 güncellemesi yapılmış ve oyundaki bazı unsurlar güncellenmişti. Yani grafik tarafında bir değişim olmamış, oyuncu verileri ve takım dinamikleri değiştirilmişti.

Bu yıl ise Konami ilginç bir karar aldı. PES serisini tamamen rafa kaldıran geliştirici ekip oynaması ücretsiz e-Football 2022’yi tanıttı.

Klasik bir F2P havasında olan yapım online modları ile ön plana çıkıyordu. Fakat Konami’nin crossplatform hayali oyunun en nefret edilen yapımlardan birisine evrilmesine sebep oldu.

PES 2020 inceleme puanları

PES serisinin geri gelmesi için imza kampanyası başlatıldı

Mobil platformlardaki oyun furyasını kaçırmak istemeyen Konami ilginç bir projeye imza attı. Bu proje ile mobil platformlar ile konsollar arasında crossplatform desteği sunulacaktı. Yani mobildeki bir oyuncu ile konsoldaki bir oyuncu e-football üzerinden kozlarını paylaşabileceklerdi.

Elbette bu durum bazı eksileri de beraberinde getirdi. Hatta bu eksiler o kadar fazlaydı ki oyunseverler PES serisinin geri gelmesi için imza kampanyası başlattı. Elbette bu kampanya çok fazla etkili olmayacaktır. Çünkü Konami oyun severleri çok da dinleyen bir geliştirici değil.

YouTube Music yeni özelliği ile kullanıcıları selamladı: Ücretsiz olacak