Palm Efsanesi Dönüyor!

Palm Efsanesi Donuyor1

Teknoloji dünyasının unutulmazları arasında yer alan ve ilk akıllı telefon özelliğini taşıyan Palm geri dönüyor.

İlk akıllı telefon modellerinden biri üreten ve daha sonra HP tarafından sonra satın alınarak üretimi durduran Palm’ın küllerinden doğmasını izleyeceğiz.

Palm Efsanesi Donuyor!

Teknoloji dünyasının unutulmazları arasında yer alan ve ilk akıllı telefon olma özelliğini taşıyan Palm’ın severlerine müjdeli haber geldi. İlk akıllı telefon ürünlerini üreten ve daha sonra HP tarafından satın alınarak üretimi durdurulan cihaz küllerinden doğmak için geri sayıma başladı.

Şirket tarafından resmi internet sitesini güncelleyerek ‘çok yakında’ mesajı yayınlayarak akıllı telefon pazarına dönme sinyalleri verdi. Ortaya çıkan söylentilere göre önümüzdeki hafta ABD’de düzenlenecek olan CES 2015 etkinliği kapsamında tanıtılmasını görebiliriz.

Palm, akıllı telefonların kullanıcılara sunulmadığı bir dönemde Kişisel Dijital Yardımcı (PDA) olarak adlandırılan cihazları üretiyordu. 1997 yılında ilk akıllı telefon modeli olan PalmPilot modelini tüketicilerin beğenisine sunmuştu. Yüzbinlerce satış yapmayı başaran şirketin satışları, diğer firmaların akıllı telefon pazarına girmesiyle oldukça düşmüştü.

 Samsung TV’ler Tizen’de!