DriveClub vs Project Cars?

DriveClub vs Project Cars

Geride bıraktığımız yıl içerisinde Playstation 4’e özel olarak geliştirilen araba yarışı oyunu DriveClub ile Project Cars karşılaştırıldı.

Her ne kadar oldukça başarılı grafikleri olsa da oyuncuları memnun etmeyi başaramayan DriveClub’ın çıkışıyla beraber birçok sorunda gelmişti.

DriveClub vs Project Cars

Geçtiğimiz yıl çıkışını gerçekleştiren ve PS4 için özel olarak geliştirilen DriveClub, sunduğu yüksek grafiklere rağmen oyuncuları memnun etmeye başaramadı. Beraberinde türlü türlü sorunlarıda getiren oyun, geliştiricilerin de verdikleri sözü tutmaması üzerine oyuncuların Evolution Studios ve Sony’e karşı olan güvenleri sarsıldı. Her ne kadar oyunculardan beklenen ilgiyi görmesede, oyuna eklenen dinamik hava şartalrını kimse göz ardı edemez.

Bununla beraber yabancı bir oyun basını, oyunu öne çıkaran özelliklerden en önemlisi olan dinamik hava şartlarını Slightly Mad Stduios’un geliştirdiği Project Cars’ta bulunan hava şartlarıyla karşılaştırdı. Project Cars, DriveClub’ın aksine tam bir araba yarışı simülasyonu olsa dahi hava şartlarındaki görsel etkiyi DriveClub’taki kadar oyuncuya sunamıyor.

Oyunlarda bulunan yağmurlu havanın karşılaştırıldığı videoda, DriveClub tarafından sunulan kaliteli görsel ve yağmur damlalarındaki asaleti herkes rahat birşekilde görebiliyor. Karşılaştırma videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz;

Sony’den PSN Açıklaması!