Oyunculara özel tarayıcı: Opera GX!

Opera GX

Opera, oyunculara özel internet tarayıcısı olan Opera GX uygulamasını tanıttı. Peki, Opera GX oyunculara neler sunuyor? İşte detaylar!

Oyuncular için üretilen ürün ve yazılımlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Şimdi de internet tarayıcısı üretici olan Opera, oyunculara özel yeni tarayıcısını sergiledi. Opera GX olarak isimlendirilen bu uygulama, Chrome’un RAM’i sömürmesinden rahatsız olanların derdinde deva oluyor.

Opera’nın oyuncu tarayıcısında, RAM limiti yer alıyor. RAM limiti ile tarayıcının maksimumda ne kadar RAM kullanabileceğini belirleyebiliyorsunuz. Twitch entegrasyonu da bulunan tarayıcı da bir de oyun teklifleri yer alıyor. Oyun teklifleri sayesinde indirime giren oyunlara anında ulaşabiliyorsunuz.

Android için Google Chrome karanlık tema ile güncellendi!

Kişiselleştirme imkanı da sunan tarayıcı doğal olarak sadece Windows platformunda ilerleyen aylarda yer alacak. Oyun oynarken kim internet tarayıcısını açık bırakır orası ayrı bir soru ama Opera’nın böyle bir hamle yapması sevindirici.

Umarız Google da Chrome’un yaklaşık 10 yıldır devam eden RAM sorununu çözmek için RAM limiti opsiyonunu yakın zamanda kullanıma sunar. Opera’nın oyuncu tarayıcısının ön sürümünü buradan indirebilirsiniz.