Tech Data Türkiye genel müdürü değişti

Tech Data

Tech Data 10 Haziran 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Behçet YUMRUKÇALLI’yı Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü olarak atandığını duyurdu.

Atama açıklamasıyla birlikte 8 yıldır Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. genel müdürü olarak görevini yürütmekte olan Hakkı Eren’in Tech  Data’dan ayrılacağı bildirilmiştir.

Behçet Yumrukcallı yeni görevinde, TechData stratejilerinin uygulanmasından ve büyümesinden, TechData çözümlerinin ve vaatlerinin Türkiye pazarı için karlı büyümeyi destekleyecek şekilde yönetilmesinden sorumlu olacaktır.

Tech Data

Atama hakkında görüşlerini bildiren TechData Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı   Judith Schreibmayer ; “Hakkı Eren’e yaptığı mümkemmel işler için teşekkür ediyor; kendisine gelecek yaşamında en iyi dileklerimi sunuyorum. Eşsiz deneyimlere ve bilgi bilgi birikimine sahip olan Behçet Yumrukçallı’ya ‘’Aramıza hoşgeldin’’ diyor; Behçet ile çalışmanın Türkiye’deki işlerimizi daha da geliştireceğine ve büyüteceğine inanıyorum. İleriki aylarda ve yıllarda büyümemizin farklı seviyere ulaşacağına inanıyorum’’ dedi.

General Mobile GM9 Go inceleme!

Behçet Yumrukçallı İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik Haberleşme Bölümü mezunu olup,  master eğitimini New Orleans Universitesi  Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. 13,5 yıl NetApp Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapmış olan Yumrukçallı daha önce Reuters ve Netas’ta da farklı posizyonlarda görev yaptıktan sonra EMC Teknoloji  Grup Direktörlüğü görevini yürütmüştür.