Sınırlı sayıdaki Razer Phone Gold Edition satışa sunuldu

razer phoen

2017’de en çok dikkat çeken duyurulardan birisi de Razer’ın oyun odaklı bir telefon geliştirdiğini açıklamasıydı. Aslında daha önce de oyunculara özel bazı mobil cihazlar satışa sunulmuştu. Fakat söz konusu Razer olduğunda beklentiler de bir tık yukarı çıkmıştı. Oyun ekipman pazarının lider ismi merakla beklenen akıllı telefonunu Razer Phone ismi ile satışa sunmuş ve beklentilerin altında kalmıştı. Şimdi ise sınırlı sayıda üretilen Razer Phone Gold Edition ile pazardaki nabız tekrardan yoklanacak.

Razer Phone Gold Edition normali ile aynı fiyattan satılacak

Elbette telefon Gold Edition olunca insanların aklına ister istemez aynı soru geliyor. Razer Phone Gold Edition ile normal versiyon arasında ne fark var? Hatırlanacağı üzere Razer Phone’un arkasında klasik bir Razer logosu bulunuyordu. İşte Gold Edition’da bu logo altın renginde olacak. Bir de telefonun kutusu kırmızı renkte olacak. Evet bu iki önemsiz detay haricinde, telefonun normal versiyondan bir farkı bulunmuyor.

Zaten Razer Phone Gold Edition fiyatı ile standart versiyonun aynı fiyattan satılacak olması, herhangi bir ekstra bulunmadığının da en önemli göstergesi.

Günümüz modern tasarım çizgisine uzak bir görüntü çizen Razer Phone, 120Hz yenileme hızına sahip ekranı ile fark yaratmayı başarmıştı. Fakat ekran tarafındaki bu ekstra özellik bile, telefonu diğer amiral gemisi modellerinden farklı bir konuma taşıyamadı. Keza artık 16:9 ekran en boy oranı kullanan amiral gemisi modeli sayısı yok denecek kadar az. Dolayısıyla Razer Phone’un bu açıdan önemli bir eksiği bulunuyor.