3GB RAM’li Xiaomi Redmi 6A satışa çıkıyor

xiaomi redmi 6a

Xiaomi kısa süre önce duyurduğu Redmi 6A modelinde ufak bir güncellemeye gitti. Çinli akıllı telefon üreticisi Xaiomi Redmi 6A modelinin RAM miktarını arttırdı. İşte detaylar.

Şu aralar orta segmentin en popüler markalarından biri olan Xiaomi, kullanıcıların isteği doğrultusunda modellerini revize etmeye devam ediyor. Çinli teknoloji devi son olarak Xiaomi Redmi 6A modelinin RAM kapasitesini arttırdı.

Xiaomi Redmi 6A, 3GB RAM’le geliyor

Xiaomi’nin son dönemde önlenemez bir yükseliş içerisinde olduğunu biliyoruz. Kısa süre içerisinde Asya pazarındaki payını önemli ölçüde arttıran Çinli üretici şimdilerde de Avrupa pazarında yayılmaya başladı.

Hindistan pazarında uzun süredir zirvede bulunan Samsung’u tahtından indirerek ilk sıraya yerleşen Xiaomi, hiç şüphesiz bu başarısını orta segmentteki uygun fiyatlı modellerine borçlu.

Bu modellerden birisi de kısa süre önce tanıtılan Xiaomi Redmi 6A. Çinli üretici Redmi 6A modelini ilk duyurduğunda cihazda 2GB RAM olacağı belirtilmişti. Kullanıcılardan gelen talep üzerine RAM miktarında güncellemeye gidildi.

xiaomi redmi 6a

3GB RAM’e sahip olan Xiaomi Redmi 6A modelinin 10 Temmuz’dan itibaren satışa sunulacağı açıklandı. Elbette RAM kapasitesi yükselen telefonun fiyatı da arttı. Normal şartlarda 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanına sahip olan model 95 dolardan satılıyordu. 3GB RAM 32GB dahili depolama alanına sahip olan model ise 105 dolardan kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Redmi 6A’nın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Nokia yeni telefonlarını IFA 2018’de tanıtacak