Outlast 2 Sistem Gereksinimleri Yayınlandı

outlast 2

Daha çıkışını yapmadan Avusturalya’da yasaklanan Outlast 2, çıkışına az bir süre kala resmi sistem gereksinimlerine kavuştu. Peki oyun sistemleri zorlayacak mı? Detayları haberlerimizde bulabilirsiniz.

Outlast, Red Barrels tarafından geliştirilen ve korku oyunlarına yeni bir soluk kazandıran popüler bir oyun. Oyundaki kendine has dinamikler birçok oyuna ilham olurken, ilk oyunun özellikle Whistleblower adlı indirilebilir içeriğindeki müstehcen görüntüler büyük bir tepki dalgasını da beraberinde getirmişti. Her ne kadar eleştirilse de Outlast heyecan kesen senaryosu ile kendine güzel bir yer edinmeyi başarmıştı.

Bağımsız bir geliştirici olan Red Barrels’ın elinden çıkan seri ilk olarak 4 Eylül 2013’te çıkışını yapmıştı. Ardından Steam’de satışa sunulan oyun daha büyük kitlelere ulaşmayı başardı. Ve bu ilgi oyunun konsollara da çıkışını yapmasında büyük bir etken oldu. İlk oyunda karakterimiz Miles Upshe adında araştırmacı bir gazeteciydi. Akıl hastahanesinde geçen korkutucu ve doğaüstü olayları konuk alan oyun , ikinci oyunda gerilimin dozunu bir hayli arttırıp, akıl hastahanesinin dışına doğru açılmış durumda.

Çıkışı bir “easter egg” tarzı duyurulan Outlast 2, çeşitli demo’ların ardından adım adım çıkış tarihine yaklaşmış durumda. Oyunun resmi Steam sayfasından duyurulan sistem gereksinimlerine baktığımızda birçok kullanıcıyı mutlu edebileceğini düşündüğümüz verilerle karşı karşıya kalıyoruz. Ortalama bir sistem isteyen oyun 25 Nisan 2017 tarihinde PS4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak. Oyunun detaylı sistem gereksinimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows Vista / 7 / 8 / 10, 64-bits
İşlemci: Intel Core i3-530
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: 1GB VRAM, NVIDIA Geforce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX uyumlu
İlave Notlar: Hedeflenen 720p @ 30 fps
   ÖNERİLEN:

İşletim Sistemi:
Windows Vista / 7 / 8 / 10, 64-bits
İşlemci: Intel Core i5
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: 1.5GB VRAM, NVIDIA Geforce GTX 660 / ATI Radeon HD 7850
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX uyumlu
İlave Notlar: Hedeflenen 1080p @ 60 fps